Jogos magamat azon felhúzni hogy az egyik barátom dolgozatiráson hallottam hogy a nála sokkal okosabb padtársával beszéli meg az egész dolgozatot és ezért csak nekik lett 5-ös és szünetben meg ezzel kérkedik?
lemaradt:
17/L
Régen amikor suliba jártam én is utáltam az ilyen embereket. ( én a kis szorgalmasan tanuló voltam inkább) Ma már viszont csodálom őket.
Több okból is :
1. Aki puskázik az kockázat! Az életben meg sokszor kell majd néha kockáztatni, szóval szerintem aki ilyet csinál az jobban adaptálódik majd az élet területihez. És a mondás is úgy tartja , hogy aki mer az nyer.
2. Rengeteg fölösleges dolgot tanítanak manapság , amit soha az életben nem fogsz használni.Gyakorlatilag meglopják az idődet. Azzal az idővel amit ezeknek a megtanulásával töltenél , valami hasznosabbra is feltudnád használni ( olyan dolgokat tanulni , amiknek tényleg van értelmük: pl nyelvtanulás. )
Persze ezek a dolgok csak akkor érvényesek , ha számodra fölösleges dolgokat tanulsz. Ha olyan területre mész , ahova kelleni fog , ott jobb nem puskázni! Mert saját magaddal cseszel ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!