Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A Mai elektronikus zene...

Vad-Ász kérdése:

A Mai elektronikus zene elbutítja az embereket?

Figyelt kérdés
Mindenki azt hallgat , még az ovis is és szerintem csökkenti a fejlődésben és a világban történő dolgok megértésében.

2015. jan. 12. 21:00
1 2
 11/14 Firedoom ***** válasza:
En szemely szerint nem szeretem az electrot, de az ízlést félretéve nem valoszinu h elbutitja az embert. Barátaim közül van par aki hallgat es nem is hülyék. Ezzel cafoltuk a kerdezo megállapítását. Arrol meg h mi az electro: faterom szemében a Sabaton is tuctuc pedig az eleg nyilvánvalóan rock. Tehat kedves kerdezo kerlek pontosits neked mi a tuctuc
2015. jan. 12. 21:51
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Boards of Canada és Martin Garrix is elektronikus ugyanúgy pedig a kettő Ég és Föld! A másik meg hogy csak az szídja az elektronikus zenét aki nem ismeri. Aki ismeri az tudja h ugyan olyan nehéz vagy még nehezebb egy olyat csinálni mint pl. Rockot vagy bármi élőhangszeres zenét.
2015. jan. 12. 22:35
 13/14 anonim ***** válasza:

Hát igen, ez nagyon tág fogalom így, itt 1 séma a e-zenéről, de ez se teljes: [link] Én nem tudom mit hallgatnak a fiatalok, csak sejtem milyen vonal, nekem nem jönne be, más vonal, más hangzások tetszenek, mondjuk én tényleg sajátos vagyok, meg sok tényleg alig alig ismert zenét is hallgatok. De pl ez nem gondolom hogy monoton és élvezhetetlen lenne www.youtube.com/watch?v=0xttj-u31o0

https://www.youtube.com/watch?v=44KWsUhNy-I

de ami másabb, ami monoton unalmasnak mondanak nekem ez is bejövős pl: https://www.youtube.com/watch?v=FK_tliF3WXs mondjuk a mai fiatalok ilyeneket nem hiszem, hogy hallgatnak.

2015. jan. 12. 23:00
 14/14 anonim válasza:

Szerintem nem. Értelmes, okos embernek tartanak, általában objektívan kezelem a dolgokat, egyetemre járok, van két nyelvvizsgám, és 90%-ban valamilyen elektronikus zenét hallgatok.

Mindenféle house, trap, dubstep, meg még ezerféle, mostanság trendi stílussal tömöm az agyam, na meg néha nagyon értelmetlen (szóval egyáltalán nem mély mondanivalóval rendelkező) hip-hop-ot is hallgatok. Nekem ezek hihetetlen energiát adnak, átlendítenek holtpontokon, jó kihatással van rám az egész. Az, hogy egy zene hogy épül fel, milyen nehéz megírni, milyen nehéz létrehozni, szerintem teljesen független attól, hogy most az jó vagy sem, és nem lesz kihatással az embernek az intelligenciájára.

Az, hogy valaki mennyire buta az szerintem nagyrészt a neveltetéssel függ össze. Nem azért lesz valaki okos vagy buta, mert metált, house-t, rap-et, jazz-t vagy klasszikus zenét hallgat.

2015. jan. 13. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!