Ha 4 percenként posztolsz egy ilyet az gáz. Ha csak azért tiltottak le, mert ilyen zenét szeretsz az is gáz. De ők a gázok, nem te.
2013. okt. 31. 18:05
2/15 ivcs válasza:
szerintem ott a baj, hogy nem szeretik az ilyen stílusú zenét, és ezért szólják le...ekkora erővel én is mondhatnám, hogy a metál nem zene, mert én meg azt nem szeretem, és arra mondom azt, hogy olyat bárki csinál
2013. okt. 31. 18:05
3/15 anonim válasza:
Ez egy nagy tarisznya fos. Igaza van a barátaidnak. Ez nem zene...még csak a közelében sincs. Ez ZAJ!
2013. okt. 31. 18:07
4/15 anonim válasza:
Ahogy zenetanárom volt mondotta anno, kis túlzással: ha a kezünket összeütjük az is zene.
Az elektronikus zene pedig manapság elég sok helyen átvette a szerepet a hagyományos értelemben vett zenétől. Úgyhogy az ismerőseid igencsak begyöpösödöttek.
Az más kérdés, ha más az ízlésük, de ilyet mondani, hogy ez nem zene, igencsak unintelligenciára vall.
2013. okt. 31. 18:09
5/15 Angelik@ válasza:
A barátaid miért olyan parasztok hogy leszólnak emiatt? De most komolyan, a zene hallgatás is már divat kérdés? Mi a menő és mi nem? Ha tetszik akkor ne szégyelld, SŐT tekerd fel a hangerőt majd megszokják.
2013. okt. 31. 18:10
6/15 anonim válasza:
SENKI sem mondhatja meg, hogy mi zene és mi nem. mindenki saját maga dönti el, hogy mit tart zenének és nem erőltethetik rá másra a véleményüket. ha neked ez zene, akkor zene.
2013. okt. 31. 18:11
7/15 anonim válasza:
Kivagyok az ilyen agyonelektronizált zenéktől.
Hiányoznak a régi muzsikák, amikben vokál, sőt neadjisten még zongora és hegedű is voltak:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!