Lehetséges, hogy én semmiben nem vagyok jó? 15/F
Figyelt kérdés
Nem vagyok valami jó tanuló, az összes sportban amit eddig kipróbáltam sz r vagyok, nem tudok annyira szépen rajzolni, hogy azt tehetségnek lehessen nevezni, a memóriám is hagy némi kivetnivalót, még csak jól se nézek ki, és eléggé elszomorít, hogy a legtöbb korombeli "fel tud mutatni" valamit ezek közül, én viszont semelyikkel sem rendelkezek. Tanácsok?2015. jan. 6. 08:34
2/9 A kérdező kommentje:
Vékony se, kövér se, átlagos.
2015. jan. 6. 08:46
3/9 anonim válasza:
Írj verset.
Barkácsolj.
Sakkozz.
Gördeszkázz.
Kondizz.
4/9 anonim válasza:
Tizenöt évesen? Ezt kizárt, hogy meg lehessen állapítani.
Arról a részről már nem is beszélek, hogy eleinte senki sem jó semmiben. Nézz meg például egy féléves gyereket! Tud az a gyerek akár csak futni? Ugye, hogy nem.
Viszont megpróbálja, aztán rettentő sokat gyakorolja, és a végén már tud.
6/9 A kérdező kommentje:
#5 az a legdurvább, hogy 69%ban adsz jó válaszokat
2015. jan. 6. 15:27
7/9 anonim válasza:
nem lehetseges :) mindenkinek jonak kell lennie valamiben, probalj meg sok-sok-sok dolgot es ne add fel, lehet, hogy meg nem most, de ra fogsz jonni, hogy miben vagy jo :)
8/9 anonim válasza:
És még le is pontoztak azért mert 69%os vagyok. :D
9/9 anonim válasza:
Valami csak érdekel kifejezetten?! Akkor abban mélyítsd el a tudásodat. Mindenki csak egyvalamiben jó - általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!