Miért nem vagyok jó semmiben?
Mért kéne akármibe is jónak lenned? Amúgy ha élvezed akkor sportolj, ha nem használ és nem is szereted nyugodtan kiléphetsz. A fiatalok kb 90%-a (köztük én is) nem nyújt kimagasló teljesítményt, sőt sokan ép hogy csak megütik a lécet.
Elkezdhetsz otthon is edzeni, edzésprogramot összeállítani.
És mondod barátaidnak, hogy gyenge vagy, vagy mi?
Jó, megpróbálom több oldalról megközelíteni.
1. Ha ez mind igaz amit leírtál akkor erős vagy a kortársaidhoz képest. Azt ajánlom hogy keress egy küzdősportot és azt kitartóan csináld (akkor is ha úgy néz ki hogy abban se vagy jó, mert az csak addig van míg profi nem leszel)
2. Keress valamit ami tetszik és SZERETED csinálni. És hajts rá. Nem kell mindenben jó lenned, viszont a tehetségtelen is felülmúlhatja a tehetségest kitartó munkával. Legyen ez bármi :)
Én azért kezdtem el rajzolni, mert megkaptam a suliban hogy semmi tehetségem nincs hozzá és én vagyok a legbénább az egész osztályból. 3 év telt el azóta és most már élethű portrékat rajzolok megrendelésre. :)
Akarsz igazán fejlődni és nem csak azért, hogy te is jó legyél valamiben? Van rendes motivációd? Meg is teszel mindent a fejlődésért?
Mondtad, hogy sok barátod van. Lehet, hogy az emberekhez van jó érzéked, könnyen kijössz velük, megérted őket, nem kell minden áron ilyen tanulmányi, vagy gyakorlatiasabb dolgot keresni, hanem észre kell venni a dolgokat csak és elgondolkodni egy kicsit.
a csapat sportot cseréld le egyéni sportra,küzdősport,kondi,atlétika.
nem tűnsz valami nagy csapatjátékosnak,egyéniben valószínűleg jobb lennél.
a bőr problémára megoldást jelenthet a paleolit étrendre való átállás,vagy legalábbis megközelíteni a lehető legjobban és véglegesen nem időszakosan.
kezd azzal,hogy nem iszol többet tejet és nem fogyasztasz tejszármazékokat joghurtot,túrót.
helyette egyél több tojást,húst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!