Ma már semmiben és senkiben nem lehet megbízni?
Kérdező! Azt gondolom,hogy teljesen meg értelek.
Igen! Társas lények vagyunk. Az lenne az egészséges ha meg lehetne bízni az emberek többségében de sajnos csak nagyon kevés emberben lehet megbízni és napról napra egyre kevesebbe. Ahogy a média egyre nagyobbra növeszti az emberekben az EGÓ-t annál magányosabbá válnak.
A Csalók,szélhámosok,manipulálók,stb. legnagyobb "támadó fegyvere" az az , hogy mindig azt mondják neked amit éppen azzal a témával,kérdéssel,stb. kapcsolatosan Te hallani szeretnél. Honnan tudják azt,hogy Te mit akarsz hallani? Hát onnan ,hogy ez az egyik legkifinomultabb érzékük.
én magam oldom meg a problémákat, ha nincs időm arra hogy megtanuljam, akkor több szakértő véleményét kérem ki.
pl ilyen az egészségügy, az éelted múli krajta, de ha nem jársz 7-8 orvosnál, biztos hogy mind valami mást fog mondani ugyanazokra a tünetekre. persze ahogy mondtad feltehetsz pár évet arra, hogy mnden nap orvosi könyvtárba jársz és specifikusan megpróbálod diagnosztizálni magad, de az rengeteg munka és idő, és emellett biztos lesznek jogi és pénzügyi problémáid is...
Eléggé megfogott, amit most írtál..
Tudod emlékeztetsz egy ismerősömre, mármint arra, aki Ő régen volt, azt hiszem hasonló lehet a gondolkozásmódotok..
Bizalom..Nos..Két ember között lassan épül fel, és lassan is kell, hogy felépüljünk..
A dolgokat nem lehet, és nem is szabad elsietni, majd minden magától menni fog szépen, lassan..
Ezért nem szabad keresni se a Barátságot, se a Szerelmet..
Nem tudom, hogy hány éves vagy, de tippem persze van egy:)
Nézd..Majd egyszer lesz egy ember az Életedben, aki megbízik benned, aki veled lesz a bajban, aki végigkíséri Életed mindennapjait..Ő lesz a legjobb, a legeslegjobb Barátnőd:)
Ha esetleg van, bocsánat, csak a gyakori bizonytalanságodból vettem le, hogy még nincsen, vagy még nem lehet..
Beszélgess emberekkel, próbáld megismerni, a bizalmába férkőzni, s ha majd elmondd dolgokat, tudni fogod, hogy na most, most jött el a pillanat, hogy Én is megoszthatok vele dolgokat..De ha te nyílsz meg előbb, az sem baj:)
De 100%-ig soha, ismétlem SOHA senkiben se bízz meg, csak saját MAGADBAN!
Hiszen az emberek változnak...
Ha gondolod, Én szívesen beszélgetnék még veled:)))
# 4/8
Szerintem az, ha valaki azt mondja nekem, amit hallani akarok az inkább demagógia, nem átverés. Nagyon sok sikeres cég tisztességes úton ad el, azaz nem átverés, mégis azt mondja amit hallani szeretnék. Ez mindössze annyit jelent, hogy a piacon van kereslet az iránt, amit ők adni szeretnének. A szélhámosok, csalók viszont ugyanerre alapoznak, csak nem adják meg azt, amit ígérnek, azaz hazudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!