Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lehet a hobbim a fejlődés?

Lehet a hobbim a fejlődés?

Figyelt kérdés
Én úgy érzem, hogy nekem önmagam tökéletesítése a hobbim. szórakoztat és jobban érzem tőle magam, tudatosan fejlesztem a fizikai, szellemi es a lelki világom minden egyes napon. Azért kerdezek, mert ilyenről még nem hallottam.

2014. dec. 30. 22:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet, végülis megfogalmaztad és tudatosítottad magadban hobbi néven kedvenc elfoglaltságodat.
2014. dec. 30. 22:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Mindenhol manapság a szépségért folytatott harcot mutatják, így ez a nők 90%nak a hobbija és egyre több férfinak is. A mentális fejlődést nem szabad abbahagyni, ha sikeres akarsz lenni a karrieredben, illetve minnél többet megismerni a világból. Lelkileg pedig minden nap fejlődik az ember az emberi kapcsolatokkal, de összességében jó célok, hajrá!
2014. dec. 30. 22:24
 3/9 anonim ***** válasza:

kötve hiszem,hogy nem hallottál erről,mert általában edzés a neve.

de itt egy példa-

10 évvel ezelőtt nem tudtam hatékonyan verekedni és sokkal több kompromisszumot kötöttem.

most 10 évvel később és 10 év ökölvívó edzéssel a hátam mögött a föld népességének a 90%át 1 perc alatt le tudnám ütni és nem kell kompromisszumokat kötnöm feleslegesen,mert nem félek és nem függök senkitől se.

tehát mentálisan,fizikálisan és funkcionálisan is felsőbbrendű lettem az önfejlesztésnek/edzésnek köszönhetően.

2014. dec. 30. 23:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem az a hobbim hogy tökéletes vagyok úgy ahogy vagyok
2014. dec. 31. 00:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Törpojáca,Okoska.Nekik is önmaguk állandó témáik.
2014. dec. 31. 02:00
 6/9 A kérdező kommentje:
Értem. Hármas, ne haragudj, de én nem erre gondoltam. Jártam én is küzdősportokra, de nekem ezek csak egy-egy állomásai voltak a fizikumfejlesztésnek.
2014. dec. 31. 08:10
 7/9 anonim ***** válasza:

a válaszodból egyértelműen lejön,hogy gőzöd sincsen miről is beszélsz vagy kérdezel.

a küzdősport mint fizikum fejlesztés?

a küzdősport funkcionális tevékenység.

vagyis a célja,hogy egy adott dologhoz,jelen esetben a bunyóhoz,más ember testi és lelki legyőzéséhez hatékonyan érts.

ha fejlődik is tőle a fizikum az mellékhatás maximum.

és a sok éves edzések mentális hatása az egyénre legalább olyan fontos és hasznos,mint az általa megszerzett funkcionális képességeké.

2014. dec. 31. 13:30
 8/9 anonim ***** válasza:

7-es én értem hogy miről beszélsz és a kérdező is érti hogy miről beszélsz

Te úgy gondolod hogy a box által fejlődsz mentálisan,erősebb és bátrabb leszel ami igaz is de a kérdező nem csak erre gondol hanem szeretné magát más irányban is fejleszteni.

Szeretné pozitívabban látni a dolgokat és ezáltal pozitív történéseket bevonzani az életébe. Szeretne nagyobb önbizalmat és magabiztosságot -és nem csak a testi fölénnyel kapcsolatban-

Szeretne boldogabb életet élni és kiteljesedni azáltal hogy lelkileg-szellemileg fejleszti önmagát többféle irányból.

Ha neki ez az út akkor az dicséretes mert az emberek többsége pont az ellenkezőjét csinálja és csak tönkre teszi magát vagy egyáltalán nem foglalkozik saját magával.

Tudom hogy miről beszélek mert én is boxolni járok és sokat fejlődtem mentálisan és fizikai szinten is de azt el kell fogadni hogy nem mindenkinek ez az út.

2014. dec. 31. 14:25
 9/9 A kérdező kommentje:

köszönöm utolsó! Ahogy írod, számomra a küzdősport is egy + képesség a többi sok-sok mellett.

Nektek is sok sikert az utatokhoz :)

2015. jan. 2. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!