Hogyan fejlődhetnék érzelmileg?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, nem tudom kimutatni az érzelmeimet. Sokkal kevesebbet mutatok az embereknek (legyen az a család, rokonok, barátok, párkapcsolat), mint ami bennem van. Annyira szeretném kifejezni számukra, hogy szeretem őket vagy akár, hogy én is ott vagyok egy adott beszélgetés során, de valahogy folyton csendben maradok. Jelen vagyok fizikailag, de sokszor olyan mintha ott se lennék. Nem érzem magam fontosnak.2014. júl. 25. 23:52
1/1 anonim válasza:
Vannak jó könyvek, olvasd el:
Erich Fromm: A szeretet művészete
Buscaglia: A szeretet
Aztán pedig menj olyan emberek közé, ahol elfogadnak és kimutathatod az érzéseidet veszélyek nélkül. Ilyen lehet egy önsegítő csoport, pszichoterápiás csoport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!