Mennyit nőhetek 16évesen?
Figyelt kérdés
16éves vagyok lány 160cm és 45kiló anyukám és családja alacsony 160cm az átlag magasság anya 157cm apa és családja magasabb 175 az átlag magasság apum 178cm. olvastam hogy a nővekedés össze függ a menszesze be állásával hát nekem olyan 1év után ált be normálisan.2014. okt. 22. 17:11
1/1 anonim válasza:
Alapvetően a magasság genetikai kérdés. Attól nem fogsz nagyobbra nőni ha beáll a menszeszed vagy x et eszel vagy y sportolsz. Még születésed előtt eldőlt hogy mi a max amire nőhetsz. A menszesz max abban "segít" hogy mikor éred el a genetikai korlátot ameddig még nőhetsz. A fiúk 16 éves koruk után még nőnek, a lányok max 1-2 centit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!