Úgy érzem, súlyos aszociális állapotban élek, már évek óta. Tudnátok segíteni?
Kor/nem?
Egyébként nem adtál sok infót. Ha nem akarod itt leírni a dolgokat, üzenetet is írhatsz.
Nekem ugyanez volt gyerekkoromban, szintén ki voltam közösítve. Illetve egy rosszabb körülményként egyfajta világundorom is volt, semmi nem érdekelt. Amit egyébként nem tudok megmagyarázni, mert a családommal kapcsolatban nem hozható összefüggésbe. De középiskolás koromban már elkezdtem változni, kialakult bennem rajongás valami iránt, és utóbbi dologgal kapcsolatban ismerkedtem az interneten. Illetve már a középiskolából szert tettem haverokra, akikkel mai napig tartom a kapcsolatot. Az interneten rajongói körön belül egyre több emberrel csevegtem, sok személlyel találkoztam, és néhány év alatt társasági emberré váltam a rajongói körtől túlmenően is.
Úgyhogy azt tanácsolnám, hogy te is próbálj meg így ismerkedni. Nem tudom, hogy próbálkoztál-e. De például már az sem rossz, hogy itt privizel a felhasználókkal. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!