Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Közeleg a karácsony és mindenk...

Közeleg a karácsony és mindenki ideges?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre,hogy az emberek nemhogy átszellemülnének,ehelyett inkább idegbeteg üzemmódban van mindenki.Hozzáteszem én is,mert még azt sem tudom mikor fogok bevásárolni menni,mert ma holnap meg hétfő-kedd is dolgozom.

Mindenki tolakszik pl.a buszon is.

Veletek is ez van?

Hogyan telnek a napjaitok most?

2014. dec. 20. 19:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok ideges. De nem is akarom megvásárolni az összes üzlet teljes készletét. Nálunk max a gyerekek izgulnak. :))
2014. dec. 20. 20:09
 2/3 Firedoom ***** válasza:
En halál nyugodt vagyok. Vegre itt a szünet, hétfőn megyek egy barátomhoz... Annak Örülök amim van ;)
2014. dec. 20. 21:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Én se vagyok ideges. Évek óta magasról lesz@om a Karácsonyt. Ajándékot nem kap senki. Lesz kaja, amihez időben meg lett vásárolva minden, és időre el is készül azt kész.
2014. dec. 20. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!