Nem értem az embereket. Ennyire érzéketlenek? Vagy lusták?
Figyelt kérdés
Ma reggel lent álltunk többen a buszmegállóbban, mikor az út közepén elütöttek egy macskát. a buszmegálló közvetlen egy óvoda előtt van.. Mindenki csak szépen nézte a döglött macskát az úton, de senkinek nem jutott eszébe arrébbrakni. szívesebben nézték volna, ha innentől napokig kerülgetniük kellett volna az óvoda és a buszmegálló közé darabokban felvasalt macskát?
Végül én tettem arrébb egy zacskóval megfogva, de ez nem hiszem hogy másnak is nehezére esett volna amíg egy darabban van... ennyire nem érdekli őket a környezetük kinézete?
2014. dec. 17. 07:50
21/22 anonim válasza:
De te most minden kuka mellett is megállsz, és ha mellé van dobálva, belepakolod? Vagy az összes szemetet is felszeded, és elviszed az első kukáig, amit más dobott el?
22/22 anonim válasza:
20.-as az emberek mar csak ipyenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!