Nem értem az embereket. Ennyire érzéketlenek? Vagy lusták?
Ma reggel lent álltunk többen a buszmegállóbban, mikor az út közepén elütöttek egy macskát. a buszmegálló közvetlen egy óvoda előtt van.. Mindenki csak szépen nézte a döglött macskát az úton, de senkinek nem jutott eszébe arrébbrakni. szívesebben nézték volna, ha innentől napokig kerülgetniük kellett volna az óvoda és a buszmegálló közé darabokban felvasalt macskát?
Végül én tettem arrébb egy zacskóval megfogva, de ez nem hiszem hogy másnak is nehezére esett volna amíg egy darabban van... ennyire nem érdekli őket a környezetük kinézete?
A döglött galambok nem zavarnak?
Egyébként érdekes lenne késve beérni. "Ne haragudj, főnök, el kellett szaladnom a boltba zacskóért, hogy összeszedjek egy döglött macskát."
Az iskola fele csak úgy szalonozok a kutyaszarok között néha hányásokat kerülgetek stb stb. Valahogy egy döglött macska az úton, ahol nem is járnék nem zavarna...
Tele van szeméttel meg sz#rral az egész város, és most akkor csak egy Sopron ról beszélek... Itt már egy döglött állat nem oszt nem szoroz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!