Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A barátaimról, sorba kerül...

A barátaimról, sorba kerül felszínre, hogy mind hamis . Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
Járt már más is így, hogy így a semmiből azokról, akikről úgy gondolta, hogy legjobb barát, vagy jó barát, egyből sorba mindet elveszítette ? És derült ki, hogy nem is olyan jó barát ?

2014. dec. 13. 20:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hát én még biztos nem, én csak úgy jártam hogy egyáltalán nincsenek is barátaim és soha nem is voltak. Az emberek bunkón állnak hozzám hiába próbálok kedves lenni.
2014. dec. 13. 20:34
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy mennyire normális, de velem többször is megesett. Legutóbb olyan emberről derült ki, hogy barát helyett inkább ellenség, akiről nem is álmodtam volna.

Nagyon fáj, mert úgy érzem magam, mint akit hátbaszúrtak egy sikátorban.

2014. dec. 13. 20:40
 3/14 anonim ***** válasza:

Welcome to my world zene most jöhetne.

Meg kell válogatni, h kivel barátkozik az ember.

2014. dec. 13. 20:40
 4/14 A kérdező kommentje:
De 7-8 éves BFF barátság is oda lett.. hihetetlen. Vagy minden barátságom eddig tévedés lett volna? :(
2014. dec. 13. 20:42
 5/14 anonim ***** válasza:
Ha mlg BFF barátságnak nevezed ezt, 16 aligha múltál el. Ilyen az élet, az emberek változnak. Kezdj hozzászokni.
2014. dec. 13. 20:47
 6/14 anonim ***** válasza:
43%
Haverság volt az csupán mind.
2014. dec. 13. 20:53
 7/14 A kérdező kommentje:
18 vagyok . És igen , azzal a lányal elmondhatatlanul jól kijöttünk... de most, internet világban él ... . És én megszűntem neki .
2014. dec. 13. 21:05
 8/14 anonim ***** válasza:
Én már 4 éve folyton így járok...
2014. dec. 13. 21:08
 9/14 A kérdező kommentje:
:/// ... engem ez váratlanul ért... a semmiből, sorban minden barátom... 1-2 hét különbséggel ... de lehet csak én hittem hogy "barátok" :) és erre ha nem lenne a barátom , rá se jöttem volna.... neki köszönhetem, hogy a hamis barátok kezdenek elpárologni ...
2014. dec. 13. 21:18
 10/14 anonim ***** válasza:
normális. az emberek többsége enm jó semmire, kapcsolatra meg főképp nem, a többség kétszínű érdekember.
2014. dec. 14. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!