Normális az, hogy nem bírom a nőtársaim legtöbbjét?
legtöbbje már fejre unszimpatikus, van bennük valami visszataszító, olyan flegmán néznek az emberre, beképzeltnek tűnnek, nem igazán segítőkészek, meg mittudomén
nem tudom, fontos-e megemlíteni ebben az esetben: hetero vagyok, nőiesen öltözködöm, viszont a viselkedésem kissé fiús
22L
nem vagy egy átlagos lány, de ez nem baj, sőt.
a legtöbb lány Magyarországon tényleg olyan, amilyennek írod. több okra lehet ezt visszavezetni.
a legtöbb nő abban nő fel, h mindenhez a nőiességét hívja segítségül és megszokja ,h egy mosolyért mindent megkap, meg ugye a csapból is az ömlik, h a nők milyen csodás lények, 25-30 éves korukig meg körülrajongják őket a pincsikutya férfiak.
ezért eleve beképzeltek lesznek és flegmák, nem szorulnak rá ,hogy érdekesek legyenek, és mivel sok férfi próbálkozik náluk, mindegyik világszépének képzeli magát.
tehát ha taszít a viselkedésük, akkor te értelmesebb vagy valószínűleg, mint az átlag nő.
Teljesen normális. Nemtől és életkortól függetlenül én sem bírom a flegma, beképzelt embereket.
27f
mi a kérdéssel a célod? ha nem normális, máshogy fogsz érezni? nem
de hogy megnyugtassalak, vannak ilyen lányok, általában fiúkkal barátkoznak ezért, van aki nem nőiesen öltözködik, van aki nem hetero, de ez nem törvényszerű.
A mai magyar nők 95 százaléka flegma, nagyképű és bunkó. Szóval teljesen normális a hozzáállásod. Nézd a dolgok jó oldalát, neked nem ebben a szeméttengerben kell megtalálni a párod.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!