Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális az, hogy nem bírom a...

Normális az, hogy nem bírom a nőtársaim legtöbbjét?

Figyelt kérdés

legtöbbje már fejre unszimpatikus, van bennük valami visszataszító, olyan flegmán néznek az emberre, beképzeltnek tűnnek, nem igazán segítőkészek, meg mittudomén

nem tudom, fontos-e megemlíteni ebben az esetben: hetero vagyok, nőiesen öltözködöm, viszont a viselkedésem kissé fiús

22L

2014. dec. 9. 17:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
35%
Ha kiállhatatlanok akkor az a normális,hogy nem bírod őket. :)
2014. dec. 9. 17:16
 2/12 anonim ***** válasza:
0%

nem vagy egy átlagos lány, de ez nem baj, sőt.

a legtöbb lány Magyarországon tényleg olyan, amilyennek írod. több okra lehet ezt visszavezetni.

a legtöbb nő abban nő fel, h mindenhez a nőiességét hívja segítségül és megszokja ,h egy mosolyért mindent megkap, meg ugye a csapból is az ömlik, h a nők milyen csodás lények, 25-30 éves korukig meg körülrajongják őket a pincsikutya férfiak.

ezért eleve beképzeltek lesznek és flegmák, nem szorulnak rá ,hogy érdekesek legyenek, és mivel sok férfi próbálkozik náluk, mindegyik világszépének képzeli magát.

tehát ha taszít a viselkedésük, akkor te értelmesebb vagy valószínűleg, mint az átlag nő.

2014. dec. 9. 17:33
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem korfüggő a körberajongás.Ismerek olyan harmincas nőket akik szépek,jól öltozködnek,igényesek,s ugyanúgy körberajongják őket,amúgy meg nehéz megállapitani egy nő korát 23-34 között.A nők versengenek ,lenezően néznek mindenkire,vagy beszólnak ,cikiznek embereket.
2014. dec. 9. 17:38
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
de korfüggő. egy 20 éves nőt jóval többen halmoznak el bókokkal, mint egy 35 évest. viszont nem erről szól a kérdés, csak kitértem rá, szóval erről teljesen felesleges itt vitáznunk.
2014. dec. 9. 17:42
 5/12 anonim ***** válasza:
30%

Teljesen normális. Nemtől és életkortól függetlenül én sem bírom a flegma, beképzelt embereket.

27f

2014. dec. 9. 17:47
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

mi a kérdéssel a célod? ha nem normális, máshogy fogsz érezni? nem

de hogy megnyugtassalak, vannak ilyen lányok, általában fiúkkal barátkoznak ezért, van aki nem nőiesen öltözködik, van aki nem hetero, de ez nem törvényszerű.

2014. dec. 9. 17:51
 7/12 anonim válasza:
Abszolut normális szivem, nőtársaimnál jobban már csak a férfitársaimat utálom jobban magam is. 1000F
2014. dec. 9. 18:37
 8/12 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban.
2014. dec. 9. 19:03
 9/12 anonim ***** válasza:
Én barátkozom fiúkkal-lányokkal vegyesen, és úgy vettem észre, az ilyen flegma lányoknál szokott kiderülni, mennyire önbizalomhiányosak, amit ezzel a viselkedéssel próbálnak leplezni. Mélyen belül mind törékenyek és szomorúak, és lehetőség szerint tönkretesznek mindenkit, hogy ők is összetörtek és szomorúak legyenek:) Nagyobb segítségre szorulnak, mint hinnéd.
2014. dec. 9. 19:32
 10/12 anonim ***** válasza:

A mai magyar nők 95 százaléka flegma, nagyképű és bunkó. Szóval teljesen normális a hozzáállásod. Nézd a dolgok jó oldalát, neked nem ebben a szeméttengerben kell megtalálni a párod.

24F

2014. dec. 9. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!