Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális az, hogy nem bírom a...

Normális az, hogy nem bírom a nőtársaim legtöbbjét?

Figyelt kérdés

legtöbbje már fejre unszimpatikus, van bennük valami visszataszító, olyan flegmán néznek az emberre, beképzeltnek tűnnek, nem igazán segítőkészek, meg mittudomén

nem tudom, fontos-e megemlíteni ebben az esetben: hetero vagyok, nőiesen öltözködöm, viszont a viselkedésem kissé fiús

22L

2014. dec. 9. 17:11
1 2
 11/12 anonim válasza:
En sem birok sok nőt!!! Legtöbb kifejezetten irrital. Az ha tudalekos valaki jobban tudja a dolgokat marmint igy ertem hogyha okoskodik vahy kenyes v beszol a maganszveramba...nagyon sok dolog feltud huzni....lehet azert mert dominans vagyok en is de plul ha lakotars v kollegarol vsn szo visszakell fognom magam mert egy kornyezetben vagyunk....lany ismim nehany van de ritkan talizo.veluk ok kedvesek es baratsagosak csak teljesen mas az Egyenleginfò si kor igysosem jarok bulizni nm is szeretek..27 n
2014. dec. 11. 01:26
 12/12 anonim válasza:
Uristen ez a telirol iras szornyu...egyenleg info helyett erdeklodesi kor:Ddd
2014. dec. 11. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!