Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy ne itéljen az ember igy?

Hogy ne itéljen az ember igy?

Figyelt kérdés

ha mindig az jön vissza nőktöl próbálkozásra, úgy, hogy én kb kitárok neki őszintén mindent, de arra is az a válasz hogy aranyos vagy hogy irtál, de nem akar semmit.. és ez már nem az első.. egyszerüen már kezdem unni, hogy ennyire semmibe vesznek, jaj azért, mert természetemnél fogva nem vagyok egy énközpontú egoista hülyegyerek..

Igy hogy legyen/maradjon pozitiv az ember és hogy várjon bármit is mástól, más nőtöl, ha ugyanazt kapja ?, s igy senki nem is mondja meg h mi a baj, hogy kéne máshogy..

2014. dec. 13. 08:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Imserkedés elején minek kell "kitárni neki őszintén mindent", senki nem akar olyan emberrel kezdeni, aki rázitja az összes problémáját kapásból.
2014. dec. 13. 08:56
 2/5 A kérdező kommentje:
jó tökmindegy, ha nem tárok ki semmit akkor meg az a baj.. de valahogy még is kikell fejezni a szándékot.. vagy inkább máshogy fogalmazok, miért van az h néz engem meg jelét is adja, kéreti magát, ha meg én mondok vagy kérek valamit akkor már ennyi volt?. én ezt nemtom megérteni..
2014. dec. 13. 09:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Biztosan túldimenzionálod a jelzéseket! Lehet, hogy tényleg csak a fél kiflidet szeretné - de te azt gondolod tégedet akar...
2014. dec. 13. 14:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem rosszul dekódoltad a jeleket.
2014. dec. 14. 17:05
 5/5 A kérdező kommentje:
najó hát akkor a tanulság az h legközelebb le.szarom h néznek. Valóban.. lehet én gondolok túl sokat, ugyan tényleg mit várok..
2014. dec. 15. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!