11/23 anonim válasza:
ez tök gusztustalannak tartottam, egészen addig amíg az exem egyszer le nem pisilt. aztán rájöttem, h semmi gáz nincs benne. azóta ha nagyon kell én is pisilek. 27N
13/23 anonim válasza:
ez tök gusztustalannak tartottam, egészen addig amíg az exem egyszer le nem pisilt. aztán rájöttem, h semmi gáz nincs benne. azóta már sz*runk is egymásra . 27F
14/23 anonim válasza:
Igen, szoktam. Szerintem nincs benne semmi rossz.
15/23 anonim válasza:
Persze.Takarékosabb mint külön öblíteni a wc-t .
16/23 anonim válasza:
Naná, hogy!.
Telibepisáljuk a kádat, a zuhanyzót, a csapot... néha még a budiba is csövelünk, (bár ez utóbbi szerintem már perverz). :)
18/23 anonim válasza:
Míg el nem olvastam a válaszokat, arra gondoltam, hogy zuhanyzik valaki és kiugrik a wc-re pisilni aztán vissza zuhanyozni... Hát ezek szerint másra gondoltam...
Amúgy nem szoktam. Az én szótáramban ez durván üti a bepisilés határait.
19/23 anonim válasza:
Szoktál úszni a balatonban v hasonló természetes vizekben? Ott mindenféle állat pipijével és kakájával úszol együtt. Ezek után zuhanyzás közben mit számít?
20/23 anonim válasza:
Szoktam. Eleve a zuhanyozás egy kellemes, lazító dolog, folyik a forró víz, kellemes tusfürdő, szóval elengedem magam és pisilek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!