Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti igent vagy nemet mondanátok...

Ti igent vagy nemet mondanátok, ha egy idegen becsöngetne a kisgyerekével, hogy bemehetnének e, mert a gyerekének pisilni kell?

Figyelt kérdés

Kb 12 éve jutott eszembe ez a kérdés, kíváncsi lettem, ki hogy reagálná le ezt a helyzetet?

Légyszi írjatok kort is a komment mellé.

Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat!

2014. okt. 28. 21:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%
Kicsi esély lenne rá, mivel van van sok bokor, fa a környéken, és magasra kellene feljönni a gyerekkel. De ha mégis, akkor, ha az anyuka csönget be, akkor őt a gyerekkel beengedném. 29n
2014. okt. 28. 21:07
 2/17 anonim ***** válasza:
83%
Az attól függ: ha egy jól szituált, értelmesen/kedvesen kérik, hogy engedjem be akkor beengedném. Ha nem szimpi (valami rossz van a szemében) akkor kedvesen elküldeném, illetve ajánlanák egy közeli nyilvános budit. :)
2014. okt. 28. 21:11
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem. 34 F.
 4/17 anonim ***** válasza:
89%

Nem kapkodtad el a kérdés feltevését. :)

Ahogy az első írja, nálunk fura lenne, zárt lépcsőház második emeletén lakom, ha ide hozzánk jönne, gyanús lenne. De ha feltételezem, hogy utcáról nyíló házba csöngettek be, esetleg láttak is engem, akkor valószínűleg beengedném őket. Viszont igyekeznék szemmel tartani őket, mármint az anyukát. Jóindulatú vagyok, de nem naiv hülye.

5/17 A kérdező kommentje:
(Én olyan sztorit is hallottam amúgy, hogy egy felnőtt nő akart becsöngetni valakihez, hogy pisilni kell neki. Ezt bizony nem merném meglépni, ő simán odament a kapucsengőhöz - panelház. Na erre 90%, hogy nem lenne a válasz az emberektől, de kisgyerekkel azért mégis más.)
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy nemet.
2014. okt. 28. 21:20
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Sajnos nagyobb az esély, hogy trükkös lopással vagy terepfelméréssel próbálkoznak, minthogy tényleg pisilnie kell a gyereknek.

Ha családi házban laknánk és volna kerti vécé, oda viszont beengedném.

2014. okt. 28. 21:22
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Ősrégi besurranó tolvaj trükk.

2014. okt. 28. 21:22
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem engedném be. Senki nem akad ki azon, ha egy kisgyerek egy bokorban, vagy fa mellett pisil.
2014. okt. 28. 21:23
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Elküldeném őket az utca végén lévő buszállomásra, ott találnak nyilvános wc-t. Nem engednék be idegeneket a házunkba. Ha lenne kerti wc, akkor oda beengedném őket persze.
2014. okt. 28. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!