Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ma csúnyán átvert egy roma...

Ma csúnyán átvert egy roma asszony?

Figyelt kérdés
Tényleg évek óta egy kéregetőnek sem adok cigarettàt,pénzt...de ma valahogy mégis adtam egy öregasszonynak cigatettàt.Utàna mondta,hogy jósol nekem...mondom oké...nem is értem magam miért mentem bele...eleinte hizelgett. ..meg hablatyolt h milyen jó dolgok fognak érni ma délutàn . .meg szerencset hoz ràm...mondja vegyek elő apró pénzt....tegyem a tenyerembe folytatta h minden ujjamra kaphatok 10 férfit de nekem nem kell akàrki...meg baba arcom van..fujjam meg a penzt...majd vegyek elo papir penzt elovettem tenyerembe majd gyorsan osszehajtotta es rakopott de ugy hogy osszecsulàzta direkt elotte mondtam neki hohy adja vissza elkezdodott a vita mondta h vegyek elo mrg papir penzt..hat nem vettem meg szerencsere nem volt nalam ...mondom adja vissza nem adta bar mar osszenyalazta ramjott az undor es lehuzott pofatlanul 550 ft-tal szemtol szembe ennyire romlott hogy lehet valaki ? Elotte meg panaszkodott h nyitott szivvel szuletett az unokaja ...hogy lehetek en meg ennyire hulye!!!!!27 n
2014. dec. 10. 21:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nyugi, ha már dolgozol az adódból már többet költöttek ilyen emberekre, mint az a 550Ft:D Egyébként meg jól pofán verdestem volna a helyedbe..
2014. dec. 11. 00:18
 22/26 A kérdező kommentje:
:D...igazad van.Igen...ha ferfi lennek azt tettem volna ..csak nm akartam bepiszkolni a ruham ....erted
2014. dec. 11. 00:55
 23/26 anonim ***** válasza:

Olyan csúnya fasz@isták vagytok!

Szegények kultúrálisan másképp szocializálódtak.Pont a többségi társadalom kirekesztő magatartása miatt van az egész.:):):)

Csak tudni kell kezelni őket.

Most jöttem rá miért gyártanak gázpisztolyra hangtompítót.

2014. dec. 11. 01:09
 24/26 anonim ***** válasza:

01:09

Miért?

Persze,ha jó vagy velük,akkor meg azt használják ki.

2014. dec. 11. 08:41
 25/26 anonim ***** válasza:

nézd pozitívan...legalább kitalált valamit és nem csak úgy kéregetett...feltalálta magát...lehúzott, de nem egy utolsó buta senki volt, hanem valaki aki okosan rászedett...és a másik aminek örülhetsz, hogy csak 550Ft-odba került...van akinek milliókba kerül 1-2 jóval butább c1g4ny...pl azok akiket kirabolnak az építő munkások...

és azért született nyitott szívvel az unokája, mert nagy a beltenyészet náluk...ha egyáltalán igaz volt...de nyugi ha úgy is született nem ez volt az első unoka, volt előtte már vagy 10 és lesz utána még minimum 30...

2014. dec. 11. 10:15
 26/26 anonim ***** válasza:
veled is csak többen vagyunk
2014. dec. 11. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!