Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ma csúnyán átvert egy roma...

Ma csúnyán átvert egy roma asszony?

Figyelt kérdés
Tényleg évek óta egy kéregetőnek sem adok cigarettàt,pénzt...de ma valahogy mégis adtam egy öregasszonynak cigatettàt.Utàna mondta,hogy jósol nekem...mondom oké...nem is értem magam miért mentem bele...eleinte hizelgett. ..meg hablatyolt h milyen jó dolgok fognak érni ma délutàn . .meg szerencset hoz ràm...mondja vegyek elő apró pénzt....tegyem a tenyerembe folytatta h minden ujjamra kaphatok 10 férfit de nekem nem kell akàrki...meg baba arcom van..fujjam meg a penzt...majd vegyek elo papir penzt elovettem tenyerembe majd gyorsan osszehajtotta es rakopott de ugy hogy osszecsulàzta direkt elotte mondtam neki hohy adja vissza elkezdodott a vita mondta h vegyek elo mrg papir penzt..hat nem vettem meg szerencsere nem volt nalam ...mondom adja vissza nem adta bar mar osszenyalazta ramjott az undor es lehuzott pofatlanul 550 ft-tal szemtol szembe ennyire romlott hogy lehet valaki ? Elotte meg panaszkodott h nyitott szivvel szuletett az unokaja ...hogy lehetek en meg ennyire hulye!!!!!27 n
2014. dec. 10. 21:25
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Àtkot csak nem tudott ràmtenni ugye? Most irtak elobb
2014. dec. 10. 21:55
 12/26 anonim ***** válasza:
Inkább örülj,hogy ennyivel megusztad.
2014. dec. 10. 21:57
 13/26 anonim ***** válasza:
Velem is erõszakos volt egy, pénzt nem kapott,de végig átkozott az utcán.
2014. dec. 10. 21:59
 14/26 A kérdező kommentje:
Ok...de szerintem ugyanugy visszacsapna ra is akarmelyik atkozodik...
2014. dec. 10. 22:00
 15/26 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom,de eléggé kirázott a hideg akaratomon kivül is.Nem hiszek az átkokban,de akkor megijedtem.
2014. dec. 10. 22:11
 16/26 anonim ***** válasza:
En egyszer forgalmizni mentem idegeskedtem meg minden mikor leszolit egy cigany hogy jajj de jo latni egy ilyen mosolygos fiatal embert. Mar nem tetszett a dolog de mint jol nevelt gyerek meghallgatom, amikor is elkezdte a kezembe nyomni a 100forintos bolt legolcsobb vackait matricat naptarat meg hasonlokat hogy ajandekba adja csak ugy es mikor mar tele volt a kezem ilyet szol hog, amugy o penzt gyujt egy szegeny kislany valamilyen kamu betegsegenek a gyogyitasara nincs e par ezer forintom. Mondom boccs vizsgara megyek nincs nalam semmi mire mindet kikap a kezembol egy rendkivul goromba nezes tarsasagaban es mar ment is a kovi aldozata fele. Ugyan ennek semmi koze a kerdeshez de ha mar ciganyokrol van szo gondtam leirom. Amugy kerdezo sose csinald azt amit egy cigany mond nalunk altalanosban divat volt a ,,he megmondanad az idot " ( telefonon nezd mar meg) elovetted volna de feluton mar nem volt nalad telefon es a kerdezo is eltunt. Nem kell veluk foglalkozni es mar mennek is azok fele akik megallnak nekik
2014. dec. 10. 22:11
 17/26 A kérdező kommentje:
Pont az a vicces hogy szovegelt valamit fekete gyertyarol es a napokban vettem fekete gyertyat:D de olyan felszines szoveget nyomott hogy nem hiszek az atkokban
2014. dec. 10. 22:27
 18/26 anonim ***** válasza:
A Keleti pályaudvarnál az aluljáróban is állandóan naptárakkal jönnek aztán gyűjtik a pénzt az "éhező gyerekeknek", nagyon idegesítőek és alig lehet őket lerázni.
2014. dec. 10. 22:33
 19/26 anonim ***** válasza:

Ne félj, az ilyenek nem átkozódnak komolyan, csak ijesztgetik szegény épeszű embereket, akik nem "adakoznak" nekik.

Az aluljárókban amúgy sokan vannak ilyenek. Messziről ki kell kerülni őket. Vannak akik szórólap osztogatónak tettetik magukat, aztán, ha elveszed a "szórólapként" nyújtott valamit(naptár, könyvjelző, akármi) futnak utánad, hogy az a valami nem ingyen volt ám, fizessél csak! Egyszer én is megfogtam egy ilyen könyvjelzőt, mert nem figyeltem, alig bírtam lerázni a cigót...

2014. dec. 10. 22:39
 20/26 A kérdező kommentje:
Igen...egyszet volt evekkel ezelott akk s valamilyen alairas gyujtesrol volt szo "beteg gyerekek" javara...cigany volt a gyerek s persze az is hizelgett hogy szep a szempillam...az is 500 ft volt...de mostmar nem fogok ilyenbe belemenni tobbet az tuti...fergek
2014. dec. 10. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!