Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez miért van? Mi van velem?

Ez miért van? Mi van velem?

Figyelt kérdés
Folyamatosan érzem az elfojtott agressziómat.nem mutatok érzéseket mások felé amit mostanában már észre sem veszek annyira megszoktam.Valahogy mindig bennem van ez az érzés hogy mindent szétvernék,és néha így előjön és akkor török-zúzok.Próbáltam már azt hogy "kitombolom magam" de attól csak még idegesebb lettem,próbáltam azt hogy ráfekszem az ágyra és megpróbálok megnyugodni de attól csak kiborultam.nem tudom mi ez ti tudjátok?Hogyan tudnám kezelni?

2014. dec. 8. 20:12
 1/2 anonim válasza:
Menny el sportolni pl: úszni boxolni vagy karatézni. Valamit sportolj és akkor levezeted a feszültséged. Ha én ideges vagyok elmegyek sétálni a kutyámmal és utána egyből elmúlik.
2014. dec. 8. 20:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Találj valamit,amivel le tudod vezetni a feszkót! Én beülök a kocsiba és kimegyek a világból!Engem a vezetés megnyugtat.Biztos neked is van valami,csak még nem jöttél rá.
2014. dec. 13. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!