Miert tortenik ez velem?
mar regota van az velem, h felkelek..es egyszeruen semmihez nincs kedvem..nem szeretnek emberek koze menni, senkivel sem akarok beszelni..legszivesebben bezarkoznek a szobamba..es ott lennek egesz nap..akar tobb napon keresztul:o
ha meg emberek koze megyek..peldaul iskolaba..akkor is..alig beszelek masokkal, legalabbis en nem igazan megyek oda..es ha ok oda jonnek..akkor beszelgetunk par szot..de tenyleg..nagyon nincs kedvem..
neha feldobjak a hangulatom..de eleg hamar el tud mulni a jokedvem:/
sokszor olyan erzesem is van, h nem tudom miert..de sirnom kell..van olyan, hogy este zuhanyzas kozben zenet hallgatok, es ramjon a siras..
egyszeruen nem erzem jol magam ugy, ahogy vagyok:/
mit tegyeek?:/
Ugyan már, minden 4. kamasz így érez. Semmi gond majd szépen lassan eltűnnek gátlásaid, szeretni fogsz emberek közé járni.
Ha meg nem, akkor sincs baj, sokan nem szeretik tömeget, inkább csak a saját kis baráti társaságukkal vannak el.
Basszus... gondlom kamasz vagy és lány.. szerezz egy faszit akivel együttlehetsz. Sajnálom, hogy ezt mondom és ezért lepontozhatsz, de túl sok manapság az ilyen életképtelen ember.
Dédnagyapád meg dédnagyanyád szerinted iylenidősen nyafogott ennyit? Kimentek a földekre és dolgoztak meg játszottak, nem a szobában ültek és bőgtek. Én se vagyok olyan mint ők ne érts félre, de negyed annyi munkát nem tudnék elvégezni 21éves felyemmel mint ők 60évesen.
Mai korosztály.. nincs más szó: egyedül életképtelenek.
bár a korodat nem írtad ki de lenne egy tippem, hogy 18 alatt vagy, ha dolgoznál és lenne mellette valakid nem gondolnál ilyenekre.
hat..nem vagyok biztos benne, de szerintem ez mar ugy kb 2 eve van..szerintem akkor kezdodott, amikor volt egy baratom, es egy ido utan szakitott..egyeb okok miatt..es azota..
sajnos valamiert nem tudok tul lepni rajta..neha meg mindig beszelunk, talalkozgatunk..valamiert mindig remenykedem, h talan ujra..de semmi..
anyukammal es nevelo apammal elek..sosem volt olyan a kapcsolatom pl anyummal, h ilyen dolgokrol beszeljek vele..ket batyam van..ok mar nem laknak velunk..de veluk sem beszeltem meg soha ilyen dolgokat..
volt egy baratnom..kiskorunk ota ismertuk egymast..o volt az, akinek tenyleg barmit el tudtam mondani..de kb 1 eve..nem beszelunk..mert ossze jott egy sraccal..es hat..szepen "elfelejtett"
most van ket olyan baratom, akiknek neha el tudom mondani, ha bant valami..de nem szoktam, csak ha rakerdeznek..es akkor se az egesz igazsagot..csak par szot..
szoval..inkabb mindent magamban tartok..
igen..18 ev alatti vagyok:|
es nem tudok keresni magamnak masik 'pasit'..egyszeruen mar nem merek megbizni bennuk..es eleg valogatos vagyok:/
pszihologushoz nem szeretnek menni..mert hat nincs penzem ilyenekre..meg amugyse beszelnem ki a dolgaim egy idegennek..vagyis nagyon nehezen, talan..
meg..a konyveken gondolkodtam, h jo lenne egy..mint peldaul a vonzas torvenye..vagy mas neven a titok..hallottam h nagyon jo konyv, meg utana is kerestem neten..
de nem talalom sehol a teljes valtozatat, pedig nagyon szeretnem elolvasni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!