Meghulyultem vagy mi tortenik velem? 18/L
Figyelt kérdés
Nem tudom... olyan gyengenek erzem magam valahogy elfaradtam teljesen :/ Juliusban szetmentunk volt baratommal es korulbelul azota tart ez az egesz. A nyarra nem is emlekszem,azt sem tudom mit csinaltunk csak ittunk es buliztunk baratnommel mert o is hasonloan sz*r helyzetben van ugyhogy...ugy kicsit jobb volt.De most hogy suli van...nagyon rossz.Emellett miutan szetmentunk volt baratommal masnap reggel mar korhazban fekudtem mert iszonyatos hasfajasaim voltak.Akkor derult ki az is hogy rossz a nogyogyaszati citologiam..Azota mutottek is mar vele es holnap megyek a szovettan eredmenyeert.Allando jelleggel faradt vagyok es nem emlekszem napokra,nem tudom mikor mit csinaltam...Ugy viselkedem ahogy eddig soha,teljesen kifordultam magambol.Semmi erom nincs. :( Nem vagyok szomoru de boldog sem, valahogy mar leszarok mindent,ha beteg lennek az sem razna meg kulonosebben....Nem erdekelne valamiert.Valahigy igy gondolkodom most.Szerintetek mi bajom lehet?! Meghulyultem? 18/L2014. okt. 21. 11:20
1/6 anonim válasza:
Nem hülyültél meg, csak egy kicsi sajnáltatod magad. De ha megkapod a szövettani eredményt, megváltozik a helyzet: Ha jó az eredmény örülni fogsz, ha nem jó, azonnal "kijózanodsz", és keresni fogod a megoldást, hiába írod, hogy nem rázna meg a betegség. Fiatal vagy még, előtted a világ, csak mozdulj meg.
2/6 gömbicica válasza:
44 oldal ciszta.
de érdemes máshol is mazsolázni.
ha az adott helyzetet, amiben voltál megtanulod helyén kezelni, -szétmentünk a barátommal, másnap reggel már kórházban feküdtem......."
mielőbbi gyógyulást.
3/6 anonim válasza:
Van olyan betegség is ami az állatokra végzetes, de emberek csak gyengeséget, fáradtságot kapnak, ezt egy orvos ismerősöm mondta, de, hogy ezt milyen nehéz diagnosztizálni azt passz...
4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom A Valaszokat! Nem sajnaltatom magam de valahol muszaj mar leirnom elmeselnem..
En meg arra gondoltam hogy esetleg depresszios lehetek. Szerintetek?
2014. okt. 21. 11:50
5/6 anonim válasza:
Lehetsz depressziós, abból ki lehet gyógyulni.
6/6 anonim válasza:
Hasonló. Csak nincs szerelmi bánatom. Szerintem depressziós vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!