Mit tehetnék, ha már szinte minden emberben az utcán azt látom, hogy ő biztosan balhézni fog velem és nem merek egyedül járkálni?
Megéltem pár dolgot már, mikor az utcán este belém kötöttek a "tesvéreink" cigiért, mikor a szórakozóhelyen balhéba kerültem, mikor egy egyszerű haverokkal történő iszogatásnál a pubban csak úgy megakartak verni ismeretlen emberek...
Miért?! Szinte már nem merek egyedül járkálni, minden emberben azt látom, hogy ez újra meg újra megfog velem történni és igen, bevallom, hogy fiúként félek.
Pedig járok kondizni már egy jó ideje, ami alaposan változtatott a megjelenésemen, régen még boxolni is jártam(persze csak hobbiszinten), de minden bátorságom elszáll... és már odáig jutottam, hogy a barátnőmet képtelen vagyok este hazakísérni, mivel számomra egyenlő a halállal az, hogyha sötétben (akár este 8 órakor) egyedül kell végigsétálnom egy utcán...
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!