Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tehetnék, ha már szinte...

Mit tehetnék, ha már szinte minden emberben az utcán azt látom, hogy ő biztosan balhézni fog velem és nem merek egyedül járkálni?

Figyelt kérdés

Megéltem pár dolgot már, mikor az utcán este belém kötöttek a "tesvéreink" cigiért, mikor a szórakozóhelyen balhéba kerültem, mikor egy egyszerű haverokkal történő iszogatásnál a pubban csak úgy megakartak verni ismeretlen emberek...

Miért?! Szinte már nem merek egyedül járkálni, minden emberben azt látom, hogy ez újra meg újra megfog velem történni és igen, bevallom, hogy fiúként félek.

Pedig járok kondizni már egy jó ideje, ami alaposan változtatott a megjelenésemen, régen még boxolni is jártam(persze csak hobbiszinten), de minden bátorságom elszáll... és már odáig jutottam, hogy a barátnőmet képtelen vagyok este hazakísérni, mivel számomra egyenlő a halállal az, hogyha sötétben (akár este 8 órakor) egyedül kell végigsétálnom egy utcán...

16/F

2014. nov. 30. 21:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Kezdj el újra küzdősportolni.
2014. nov. 30. 21:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem megoldás, nincsen rá időm hétköznap..
2014. nov. 30. 21:25
 3/6 anonim ***** válasza:
gondolkodj. Gondolkodj végig rajt mi oka lehet tedd magad elé a lehetséges okokat. Én is éreztem így és rájöttem hogy bennem volt a hiba mert túl hirtelen általánossá vált ez az egész és mindenkit ellenségnek hittem. Mindenesetre légy erős lelkileg testileg és ha van rá lehetőség és akarod is beszéld meg esetleg a legjobb barátaiddal vagy szüleiddel esetleg testvérrel ha van. Plusz még a barátnőd is hátha tud segíteni rajtad. Hidd el jobbra fordul minden.:)
2014. nov. 30. 21:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor szakíts rá időt. Ha megoldást akarsz keresni, akkor tenn iis kell érte. Így működik.
2014. nov. 30. 21:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Már késő, túlságosan elszaporodtak ..
2014. nov. 30. 22:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Ismeros. Én karatézom, nemsoká MMA-zni akarok ezenkivul kés, gázspré van nállam, volt már h engem is vertek meg utcán... L/24
2015. jan. 31. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!