Senkinek sem kellek? Velem van a baj?
honnan tudjam?
Amúgy te nem mersz nyitni a világ felé (akármilyen okból), akkor ne itt panaszkodjál, hogy senkinek se kellesz. A sült galambot/szőke herceget vársz, miközben falat húztál magad köré.
Hahó nyitni kell! Nem sokat, elég egy picit. Csodákat fog tenni.
"félek szeretni, hogy
megint kihasználnak vagy átvernek."
Járni sem mersz? Mert akkor is bármikor eleshetsz.
Én is ilyen vagyok, 24/F
#1 - Még tudtam, nagyon sokat eljárkáltam, nem buliba, csak úgy nézelődni, sétálni sokszor céltalanul, mégsem talált meg senki.
"nézelődni, sétálni sokszor céltalanul,"
Le sigh.
Ilyen vagyok én is, csak én hagytam ezt elfajulni... Apukám minket is elhagyott, a csőlátás is stimmel, az egyedüllét is. Az a baj, hogy ebből még nagy bajok lehetnek. Én depressziós lettem és volt öngyilkossági kísérletem is. Most ez lehet, hogy túlzásnak tűnik, de szerintem egy pszichológus nem ártana neked.
17/L
"csak úgy nézelődni, sétálni sokszor céltalanul, mégsem talált meg senki." Szerinted, ha csak sétálgatsz, akkor majd hirtelen megtalál a szerelem? Ne nevettess már! Azért tenni is kéne, nem csak járkálni, mint egy hülye.
Válaszoló: Először magadban kéne rendet tenni!
Ha akarsz, beszélhetünk. 18/F
"Azért tenni is kéne, nem csak járkálni, mint egy hülye."
Megírnád mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!