Én miért nem kellek senkinek, mint legjobb barátnő?
Vannak barátnőim,vannak igaz barátnőim,de mindegyiknek van egy,aki nálam fontosabb. Van egy barátnőm,akiért mindent megtennék,szeretem nagyon,ùgy szeretném hogy én legyek nála az első számù,aki tényleg a legjobb barátnője,aki mindegyik él fontosabb. :(
Miért nem érdemlem ezt meg?
Nem bántott meg semmivel,sőt tudom,hogy fontos vagyok neki csak mégsem az elsőszámù... csak kullogok hátul valahanyadikként.
Tudom... örülhetek,hogy egyáltalán a barátjának nevez,nem kellene mégtöbbre vágynom,de minden vágyam,hogy azt mondja rám "igen,nekem Ő a legfontosabb barátnőm. Az első számù,a legjobb!"
Nem verseny és nem rivalizálok, nem is ismerem a lányt, aki a legjobb barátnője, nem erről van szó. Hanem arról, hogy 24 év után már iszonyatosan kikészít lelkileg a folyamatos hátul kullogás. A "fontos vagy, de..."
Mindig ott a de.
Aki nincs ebben benne, az nem értheti. :(
Ezt nem szabad így felfogni! :)
Egészen biztos,hogy van akinek Te vagy a legfontosabb!
Hidd el!
Nincs.
Főleg akinek szeretném annak nem
Ez a baj.
Akinek szeretnéd...
Legyél nyílt,akinek nem kellesz,az az ő baja,veszített egy barátnőt,aki tényleg szeretné,és bízna benne,stb.
Lépj tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!