Nagyon sürgős!? Legjobb barátnő (a többi lent)
Legyek őszinte?, ha nem akarod a szomorú igazságot, akkor ne olvasd tovább, de tényleg!...
Nos, valószínűleg az újdonság varázsával kiüt téged a nyeregből. Mindig ez történik... És ha végleg majd egyszer összevesztek, ez nem feltétlenül történik meg, akkor megkönnyebbülnek h leráztad.
Mind a három szerepben voltam már... Voltam már kitúrt, kétszer is, voltam már barátnőcserélő... És igen voltam "kitúró" is, de hát ez van...
Igen, én is ezt gondolom, hogy valami "ilyesmi" lehet a dologban. Egyrészt az újdonság varázsa, másrészt meg ne haragudj meg, de lehet, hogy benne találta meg jobban a "másik felét", de ezt ugye csak akkor érzi meg az ember, mikor az a bizonyos másik megjelenik. Előtte bizonyára valóban azt érezte, hogy te vagy a legjobb.
Ez olyan, mint a párkapcsolatokban, az ember mindig azt érzi, hogy "ennél jobban senkit nem fogok szeretni", mígnem jön az az ember, aki tényleg életed párja... akkor jössz rá igazán, mi is a szerelem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!