A barátnőm ezt találta ki. Szerintetek ez nem hülyeség?
Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm kitalálta, hogy tartsunk szünetet a barátságunkban. Az egész úgy kezdődött, hogy ha más hívja el valahova (pl. sétálni, vagy csak úgy egymáshoz), akkor nekik egyből ugrik, engem meg mindenféle kifogással lekoptat. Bárhova hívom, mindig valami kifogás.
Beszéltem vele, és azt mondta szünet kell neki. Ami nála azt jelenti, hogy egész nap mással van, egy szót sem szól hozzám, rám se néz. Én mondtam neki hogy ez hülyeség, mert így csak jobban eltávolodunk egymástól.
Ez nem az első eset hogy ezzel áll elő. Sose lett tőle jobb semmi.
hát.. ezek után nem hiszem hogy nevezheted-e a barátodnak... szerintem már rég nem az.
2014. febr. 26. 14:47
2/12 A kérdező kommentje:
igen, ez nekem is megfordult a fejemben. már nem tudok kiigazodni rajta :/
2014. febr. 26. 14:50
3/12 anonim válasza:
Szerintem is már az ilyen nem barát...
2014. febr. 26. 14:50
4/12 anonim válasza:
Ő már nem tart téged a barátjának, de talonban tart, hogy ha a többi csaj nem ér rá, azért te ott vagy, nem kell egyedül töltenie az idejét.
2014. febr. 26. 14:54
5/12 anonim válasza:
Szünetet egy barátságban? Ez hülyeség. A barátnőd ,,Ha nincs ló, jó a szamár is" elv híve lehet, mert veled csak akkor foglalkozik, ha nincs ott valaki más. Mondd meg neki, hogy ha te fontos vagy neki, akkor viseledjen is úgy. És amikor ó hív viselkedj vele ugyanúgy. Majd rájön, hogy ez neked milyen rosszul esik.
2014. febr. 26. 14:55
6/12 anonim válasza:
Szerintem,ha szerelmes lenne belèd,csak veled akarna lenni,ès màsokat koptatna le.
Ezek utàn elgondolkodnèk,hogy kell-e ez nekem.
Szerintem keress màst.
2014. febr. 26. 15:06
7/12 anonim válasza:
Úgy érzem a leírtakból, hogy megakar tőled szabadulni. Szerintem hagyd, had menjen. Sosem volt barátnő, ha nem bírja a szemedbe mondani, hogy nem vagy neki elég jó, kicsit változatosságra van szüksége. Persze, hogy hülyeség, hisz attól,hogy együtt lógtok, még nyugodtan barátkozhatna másokkal is, sőt bemutathatná őket neked. De ő nem ezt akarja, hanem külön lenni Tőled. Szóval engedd el. Hidd el, később Te fogsz röhögni, amikor majd rájön, hogy itt voltál Te, aki meghallgatná ha szüksége lenne rád, de te akkor már nem leszel, mert neked már nem lesz szükséged őrá.
2014. febr. 26. 15:15
8/12 anonim válasza:
De,szerintem az.Ha a legjobb barátnője lennél,akkor nem találna ki ilyen hülyeségeket.
Szerintem ne barátkozz vele.Csak kihasznál,és szerintem ez a "szünet" dolog azt jelenti,hogy nem akar már "megunt" vagy nem is voltál a barátnője.:(
Sajnos az ilyen nem barátnő...:(
2014. febr. 26. 18:15
9/12 anonim válasza:
Csak kihasznál,és szerintem ez a "szünet" dolog azt jelenti,hogy nem akar *A BARÁTNŐD LENNI, már "megunt" vagy nem is voltál a barátnője.:(
*-kihagytam...
2014. febr. 26. 18:18
10/12 anonim válasza:
Ahol "szünet" van, ott már nincsenek igazi, komoly érzelmek. Főleg egy barátságban. Aki a barátod, az nem akar "szünetet", mert az továbbra is a barátod akar maradni. Aki meg egy időre eldob, az nem a barátod. Ilyen egyszerű.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!