A barátnőm ezt találta ki. Szerintetek ez nem hülyeség?
A legjobb barátnőm kitalálta, hogy tartsunk szünetet a barátságunkban. Az egész úgy kezdődött, hogy ha más hívja el valahova (pl. sétálni, vagy csak úgy egymáshoz), akkor nekik egyből ugrik, engem meg mindenféle kifogással lekoptat. Bárhova hívom, mindig valami kifogás.
Beszéltem vele, és azt mondta szünet kell neki. Ami nála azt jelenti, hogy egész nap mással van, egy szót sem szól hozzám, rám se néz. Én mondtam neki hogy ez hülyeség, mert így csak jobban eltávolodunk egymástól.
Ez nem az első eset hogy ezzel áll elő. Sose lett tőle jobb semmi.
Szerintetek nem hülyeség ez a szünet dolog?
egy picit szerintem azért érdemes elgondolkodni, hogy te követtél-e valami hibát el, nem?
nekem volt olyan barátnőm, aki annyira kisajátított magának, hogy nem szólhattam senkihez mert veszekedett velem érte, és nem mehettem el sehová nélküle, mert kiakadt tőle... nekem ő szerencsére nem az osztálytársam volt, de így is úgy éreztem néha, hogy nem kapok a ragaszkodásától levegőt...
szóval hülyeség ez a "szünettartás", de egy picit szerintem gondold át, miért találhatta ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!