Miért nem kellek senkinek?
"Értelmes választ kérek, nem a bugyuta kioktatást..."
Es szerinted erre mégis milyen értelmes választ lehetne írni? Mert én nem tudom.
Nem kötekedni akarok, távol álljon tőlem, de valóban lehet, hogy belül kéne szétnézni jobban, ha kívül minden rendben, elvégre "rossz dolog, ha a zsák többet ér a húsnál, ami benne van."
Mindenesetre sok sikert kívánok, talán csak ez a "kérdés" sikerült olyanra, amilyen :)
21/f
nekem viszont szimpatikus az írás.
voltam némileg hasonló helyzetben legalábbis ami a társasági életedet illeti és nekem az a felismerés jött le ebből,hogy rossz környezetben vagyok rossz emberekkel.
puhány,lusta,céltalan, semmirekellőkkel voltam körülvéve ami engem idegesített.
szóval keress egy olyan közeget,ahol jobban tudsz érvényesülni,hozzád hasonló nézőpontokkal rendelkező emberek vannak.
kiindulásnak ott a küzdősport edzés,általában csípik a vagányabb csajokat,vagy a konditerem ott is be fognak próbálkozni,ha valóban csini vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!