Miért nem kellek senkinek?
21 éves fiú vagyok, 160 magas, elég sovány a magam szempontjából.
Eddig egy barátnőm volt az is vagy két hónapig, semmi komolyabb kapcsolatom nem volt azóta, és ennek már vagy 5/6 éve. Úgy érzem senkinek nem kellek, jól megvannak nélkülem is, 1/2 ember szokott csak velem beszélgetni a munkában unaloműzés képpen.
Nincsenek barátaim, nem vagyok az a túl okos, nagybeszédes tipus, a lányok is lenéznek, minta ott sem lennék, pedig nem vagyok annyira csúf sem szerintem, sem büdös sem káromkodós önző barom, bezzeg azoknak vannak barátai meg barátnői...
nem tudom hogy folytassam szóval élni sincs már kedvem...sehová sem megyek mert nem akarok egyszerűen undorom van már ezekből az arogáns emberekből
nem tudom mi a bajuk, azért mert alacsony és sovány vagyok, és nem viselkedem úgy mint egy nagy beképzelt fasz?
lassan depressziós leszek
mit kezdjek? mit változtassak, legyek önző idióta, játszam a barmot? úgy talán felfigyelnek rám, komolyan már nem tudom mihez kezdjek....
Találd meg az utad, a hivatásod. Most keress lelkivezetot.
Ajtó elotted nyitva
Hosszú padsorokon át,
fenn látod mestered,
ki lenéz rád.
Kovesd, légy tanitvány
a két fa melyrol
tanit tekintete,
A virágzo orokélet, amely vár.
Én ugyanígy vagyok vele, mint Te!
21 éves lány vagyok, normális, kedves, aranyos, szerintem olyan csúnya sem, ápolt vagy, szorgalmas stb.
Mindenképpen folytasd, rossz helyen keresed a barátokat, hidd el, nagyon sok ilyen rendes ember létezik még, biztos beléjük botlasz majd. Én is ebben bízok, bízni és kitartani kell mindig, akármilyen nehéz és reménytelen is e percben.
Ne változtass a viselkedéseden, hidd el a bunkók csak a plázacicáknál jönnek be, és az nem olyan huu de nagy szerelem, hanem a látszat, ez a menő.
Kitartást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!