Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek senkinek?
Figyelt kérdés
17/F vagyok és még nem volt 1 kapcsolatom se...
Szerintem ez ciki vagyis ezt mondták de nem tudok mit tenni..
Nemvagyok szépse se okos igy sejtem mért nem kellek senkinek..
De tényleg olyan baj hogy nem vagyok tökéletes??
Nem keresem a legszebbet csak azt akit tudnák szeretni de viszonzást egyiktöl se kaptam..
Mit tegyek? :/
(negativumokat nem kérek kapok eleget)
2013. aug. 1. 11:13
1/7 anonim válasza:
A kérdésedben szinte benne van a válasz is. Ha érzed, hogy mi az oka, akkor miért nem próbálsz meg tenni ellene?
2/7 anonim válasza:
Egy kicsit talán önbizalomhiányos vagy. Ne azt mondd, hogy miben nem vagy jó, hanem azt, amiben jó vagy. Légy magabiztosabb és kitartóbb! Előbb-utóbb összajön az... :)
3/7 A kérdező kommentje:
változtatam is de mégse :/
az alakom meg ilyen amilyen...
2013. aug. 1. 11:18
4/7 A kérdező kommentje:
2-es hát 11 elutasitás után hogy legyen önbizalmam? :|
2013. aug. 1. 11:19
5/7 anonim válasza:
Tudod, akármennyire is nehéz néha, de fel kell állni és menni tovább. Nem szabad feladni, akkor sem ha már úgy érzed tényleg semmi esélyed. Hidd el nekem pedig van!
Ha élőben nem megy, akkor társkeresőn próbáld meg ott lehet nagyobb sikered lesz!
Nem minden a külső! A belső sokkal fontosabb.
6/7 A kérdező kommentje:
jó is lenne ha igy menne roli...
2013. aug. 1. 11:51
7/7 anonim válasza:
A külsődön tudsz változtatni, figyelj oda az öltözködésedre, kezdj el edzeni és néhány hónap múlva mindenki máshogy fog hozzád állni. Nekem bejött :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!