Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Volt már olyan, hogy bánatotok...

Volt már olyan, hogy bánatotokban vagy szégyenetekben bezárkóztatok a wc-be? Részletek lent

Figyelt kérdés

Én egyszer igen

13 éves voltam, eléggé sokat piszkáltak az osztálytársaim és egy nap az én osztályomból a gyerekek meg a másik osztályból a gyerekek odajöttek piszkálni, gúnyolódni és röhögni rajtam, pont mikor beértem a suliba. Körbe álltak és izélgettek. Akkora már sokadszorra szekáltak a sok év alatt. Betelt a pohár és elmentem a mosdóba sírni. Mindkét osztály jött utánam. A mellettem levő fülkében egyesével ráálltak a WC-re és átkukucskáltak az én fülkémbe és közben röhögve kommentálták a többieknek, hogy épp milyen pózban állok és hogy sírok.

Végül visszamentek a termükbe és a felettünk járó osztályból pár gyerek felpiszkálta a zárat és kivittek onnan és megvigasztaltak.

Egy évvel rá egy lány megsértődött a barátnőire és bement sírni a mosdóba, bezárkózott a WC-be, a barátnői utána mentek, végül a barátnői és a folyosóügyeletes tanár kiszedték.

Arra vagyok kíváncsi, hogy volt e ilyen, hogy bezárkóztatok a WC-be vagy valamelyik ismerősötök zárkózott be.

2014. dec. 7. 20:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Engem ott vertek meg...

Tehát nem, nem volt.

2014. dec. 7. 20:09
 2/4 A kérdező kommentje:

engem szerencsére a wc-ben nem, az osztályteremben sajnos igen. Nem idevág de furcsa belegondolni, hogy mindig azt mondják, üss vissza és akkor leszállnak Rólad.

Visszaütöttem. Megvertem végül az egyiket. Közben mindenki torka szakadtából röhögött. A végén még jobban rámszálltak :(

Akkor is 13 voltam...

24/L

2014. dec. 7. 20:13
 3/4 anonim ***** válasza:
9. osztályban ott töltöttem a lyukas óráimat, mivel az volt az egyetlen hely, ahol egyedül lehettem. Akkoriban folyton rossz kedvem volt, nem voltak barátaim.
2014. dec. 7. 20:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, de úgy zárkóztam be, hogy senki ne tudja hogy ott vagyok...
2014. dec. 7. 20:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!