Mennyire mondott igazat a hittan tanárnő?
A hittantanárod nem normális. Mondom ezt úgy, hogy egyetértek vele abban, hogy nem kell engedélyezni a melegházasságot.
Bocs, hogy kicsit offolok, de tudtommal nincs bizonyítva (cáfolva se), hogy a homoszexualitás a gének miatt alakult ki (ha van ezzel kapcsolatos hivatalos bizonyíték, kutatás, akkor valaki cáfoljon meg).
"de tudtommal nincs bizonyítva (cáfolva se), hogy a homoszexualitás a gének miatt alakult ki"
jól tudod. jelenleg a legvalószínűbb feltevés az, hogy gének csoportja + környezeti hatások (ez utóbbiról még kevesebbet tudni) együttesen alakítják a szexuális orientációnkat (személy szerint azt gondolom, hogy ez a hipotézis végül egy működő elméletnek tud majd alapot adni). Egyre több kutatás támasztja alá, hogy a géneknek komoly szerepe van benne, de teljes, átfogó elmélet még egyelőre nincs tudtommal, ehhez még kell egy darab idő.
10es
Szerintem meg ne vonj le messzemenő következtetéseket egy-egy válaszból a válaszadók intelligenciájára,mert magadat minősíted. Továbbra sem értem,miért kellene egy egészséges,társadalomra hasznos,józan életet élő normális embert génmanipulálni csak azért,mert meleg. Itt ugyanis a homoszexualitásról van szó. Igazad lehet,mindennel kísérleteznek már,de azért a DNS még mindig egy bonyolult dolog és nagyon könnyű elrontani valamit amit esetleg nem lehet kijavítani. És a homoszexualitás nem hinném,hogy olyan jellegű dolog lenne,amivel nem lehet együtt élni. Ettől még senki nem lesz óvodás szinten.
Mert te is így lettél nevelve, gondolom otthon nem hallottad, hogy szidnák a melegeket.
Kortól és észtől függetlenül 2 féle ember létezik meleg témába:
-Aki elfogadja, azt mondja hasznos tagjai a társadalomnak, őket is megilleti az egyenlő bánásmód, miért ne szerethetnék egymást.
-És aki szerint rossz példa minden ember számára, az emberiség zsákutcája, ezek beteg, nem teljes értékű emberek.
Lehet a bibliába és az orvostudományba is alátámasztó és cáfoló indokokat találni, felesleges mindig bizonygatni a másoknak, hogy éppenséggel mi lenne a helyes hozzáállás.
mond meg a tanárnőnek,hogy nekünk európaiaknak nem sok közünk van a zsidó népmesékhez.
de a legjobb az lenne,ha a történelemben mélyednél el,vagy valós elemzéseket olvasnál a bibliai személyekről a tetteik alapján.
mert történelmi szempontból és a tetteit elemezve pl dávid-ha létezett egyáltalán-volt az egyik legnagyobb tömeggyilkos,népirtó,gátlástalan gyilkos őrült abban a korban.
kérdezd meg tőle,hogy miért nem a turul madárról és az ősmagyar hitvilágról beszél néha nektek.
6-os: Legalább 30 km-s körzetbe csak vallásos iskola van, és amúgy is, ebben a suliban még csak másfél évet csak kibírok.
10-es: Kösz az információt, de attól függetlenül nem kell mindenkit hü**ének tarts, mert vannak normálisok is. És az is lehet, hogy nem mindenki írta a válaszát viccként.
15, és 16-os: Úgy nevelkedtem, hogy nem szidták őket, de mind a két testvérem ateista, szóval ebből következik, hogy én sem vagyok túlzottan vallásos. Na, meg miután a fenti esetet elmeséltem otthon (sírva, mert mégiscsak kiröhögött mindenki...) akkor jött elé az egyik tesóm, hogy "felőlem oda dugják, ahova akarják", és ez sokáig bennem maradt.
Vallásos iskolát el kell hagyni. Ha pedig nem vallásos az iskola de kötelező a hittan, akkor bemész szépen az igazgatóhoz,hogy ne kényszerítse rád más hülyeségét. Hogy mondhat ilyet egy tanár?
Ezért tartunk ott ahol, mert egy k..rva okos ember mond valamit és ha te mást mersz gondolni a témáról akkor csak le vagy hordva.
Nem akarom a más vallások hitét piszkálni de pl egy bizonyos hitnek köszönhetjük a sötét középkort ahol az egyház hatalmat és vagyont gyakorolt az embereken. Egyes hitek szűk látókörűek és nem k3pesek elfogadni a valóst, újat. Ne felejtsd el hogy szabad ember vagy a hited mindog csak egy gát lesz ami téged vissza fog.
"Tágítsd ki a világodat"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!