Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A gazdag emberek többsége...

A gazdag emberek többsége miért néz ki rosszul? Miért vannak elhízva?

Figyelt kérdés

Lásd a legtöbb politikus.Van rajtuk vagy 30 kg felesleg.

Még több pénzt akarnak,de az egészséges életmódra nincs igényük.

Mit vesznek azon a sok pénzen,zsíros kenyeret?

2014. dec. 6. 12:48
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

Egyes kommentekben megjelent az is,hogy én irigykednék rájuk.

Nem erről van szó,egyszerűen nem értem.

Nekem olyan élet nem kellene még gazdagság árán se,ami elveszi az egészségemet és a szabadságomat.

A vagyont nem vihetjük a "túlvilágra".

Az ilyen emberek talán nem is magukért élnek,hanem hogy megmutassák másoknak,hogy ők kicsodák.Nem értem őket:)

2014. dec. 7. 22:42
 32/36 anonim ***** válasza:
Ugyanmár kérdező. Igen, 12 órát dolgozom, de ettől még van szabadidőm. Szeretem a munkám és ilyen téren nem érzem azt, hogy ez szenvedés lenne számomra. Élvezem az életem is, a hétvégéim teljesen szabadok, azt csinálok, amit akarok. Nézd, nem mindenki van hozzászokva az aktív életmódhoz, ami nem is feltétlen az ő hibájuk, hanem a szüleiké. Engem 7 évesen levittek az uszodába, így nőttem fel. A generációm nagy része, aki nem járt sportra, nem mozog, nincs igénye rá, ennyi. Szerintem ez érthető is.
2014. dec. 8. 11:33
 33/36 A kérdező kommentje:

Szerintem nagyon sok a 12 óra.

Főleg ha nem a szomszédban van a melóhely.

Az ember 8 órát alszik.

És legalább 1-2 óra az általános dolgok,étkezés,tisztálkodás,stb.

Akkor hol van ebben még benne bevárárlás,főzés,takarítás.

Sokaknak erre megy a rá a hétvége.

Miféle szabadidőről beszélsz te hétvégén,amikor ilyenkor a 12 órát dolgozók kb 12 órát alszanak hétvégén.

A 12 óra embertelen,és nem is képes az ember ennyi ideig minőségi munkát végezni,hosszú távon káros,egészségkárosító,még a mozgás hiányát is leszámítva.

Persze sokan csak 12 órában "dolgoznak",ennek kb a negyede a valós munkavégzés.De az meg pocsékba menő idő.Ha a felét nem kellene dolgozni,akkor sem dolgoznék 12 órában.

Én a kevesebb,de minőségi híve vagyok.

6-8 óra munka mellett is nehéz tartani az egyesúlyt,de sokaknak megy.

12 órával viszont nem.Teljesen ellenkezik az ember szervezetével.

Sajnos a magyar nép azért is ilyen egészségtelen,mert mint jó gyorsan leakar tudni.

Ha lehetne hétfőtől-szerdáig 24 órában dolgoznának cserében a csütörtöktől-vasárnapig tartó hétvégéért.

2014. dec. 8. 12:28
 34/36 A kérdező kommentje:
Vannak országok,ahol már bevezették a sziesztát,ahol félidőben,pár órára elvonulnak,ilyenkor elmennek sportolni vagy mást csinálni.Pihennek és újult erővel folytatják később a munkát.
2014. dec. 8. 12:30
 35/36 anonim ***** válasza:
De ez az, hogy van ebédszünetem is, a munkahelyem épületében edzőterem is van, aludni is lehet, stb. Én inkább sétálok, kiszellőztetem a fejem. Bevásárolni ritkán szoktam, mert a munkahelyemen étkezem, 5 féle normális, egészséges, főtt étel közül választhatunk mindannyian, a lakásom pedig 10 perc sétára van a munkahelyemtől. Hétvégén pedig étterembe megyek, bulizok, barátaimmal vagyok, stb. A vezetői pozíció ezzel jár. És látod, még van lehetőségem itt neked válaszoln is időnként. :)
2014. dec. 8. 17:50
 36/36 A kérdező kommentje:

Nekem akkor is sok lenne a 12 óra,ha lenne benne fél óra ebédszünet,és fel sem kellene állnom az otthonomban a székből:)

Nagyon sok az.

Inkább dolgoznék minden napi,napi 4-5 órát,minthogy 12 órákat húzzak le 5 napon keresztül.

2014. dec. 8. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!