A gazdag emberek többsége miért néz ki rosszul? Miért vannak elhízva?
Lásd a legtöbb politikus.Van rajtuk vagy 30 kg felesleg.
Még több pénzt akarnak,de az egészséges életmódra nincs igényük.
Mit vesznek azon a sok pénzen,zsíros kenyeret?
Egyes kommentekben megjelent az is,hogy én irigykednék rájuk.
Nem erről van szó,egyszerűen nem értem.
Nekem olyan élet nem kellene még gazdagság árán se,ami elveszi az egészségemet és a szabadságomat.
A vagyont nem vihetjük a "túlvilágra".
Az ilyen emberek talán nem is magukért élnek,hanem hogy megmutassák másoknak,hogy ők kicsodák.Nem értem őket:)
Szerintem nagyon sok a 12 óra.
Főleg ha nem a szomszédban van a melóhely.
Az ember 8 órát alszik.
És legalább 1-2 óra az általános dolgok,étkezés,tisztálkodás,stb.
Akkor hol van ebben még benne bevárárlás,főzés,takarítás.
Sokaknak erre megy a rá a hétvége.
Miféle szabadidőről beszélsz te hétvégén,amikor ilyenkor a 12 órát dolgozók kb 12 órát alszanak hétvégén.
A 12 óra embertelen,és nem is képes az ember ennyi ideig minőségi munkát végezni,hosszú távon káros,egészségkárosító,még a mozgás hiányát is leszámítva.
Persze sokan csak 12 órában "dolgoznak",ennek kb a negyede a valós munkavégzés.De az meg pocsékba menő idő.Ha a felét nem kellene dolgozni,akkor sem dolgoznék 12 órában.
Én a kevesebb,de minőségi híve vagyok.
6-8 óra munka mellett is nehéz tartani az egyesúlyt,de sokaknak megy.
12 órával viszont nem.Teljesen ellenkezik az ember szervezetével.
Sajnos a magyar nép azért is ilyen egészségtelen,mert mint jó gyorsan leakar tudni.
Ha lehetne hétfőtől-szerdáig 24 órában dolgoznának cserében a csütörtöktől-vasárnapig tartó hétvégéért.
Nekem akkor is sok lenne a 12 óra,ha lenne benne fél óra ebédszünet,és fel sem kellene állnom az otthonomban a székből:)
Nagyon sok az.
Inkább dolgoznék minden napi,napi 4-5 órát,minthogy 12 órákat húzzak le 5 napon keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!