Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A gazdag emberek többsége...

A gazdag emberek többsége miért néz ki rosszul? Miért vannak elhízva?

Figyelt kérdés

Lásd a legtöbb politikus.Van rajtuk vagy 30 kg felesleg.

Még több pénzt akarnak,de az egészséges életmódra nincs igényük.

Mit vesznek azon a sok pénzen,zsíros kenyeret?

2014. dec. 6. 12:48
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

Nekem nem önsanyargatás.

Ha 1-2 hétig nem edzek már nem érzem jól magam a bőrömben.

Eltudom képzelni azt az embert,aki soha nem tette.

Mentálisan lehet jól érzi magát,fizikálisan nem hiszem.

2014. dec. 6. 15:48
 12/36 anonim ***** válasza:
Ugyan már csillagom nyisd már ki a szemed és lásd meg,hogy az ilyen idős emberek közül már elég sok pocakos férfi/nő van. Ez a világ legtöbb helyén így van. A szegény emberek is lehetnek kövérek, meg a gazdagok is sportosak. Miért kell általánosítani folyton?
2014. dec. 6. 16:32
 13/36 anonim ***** válasza:
szerintem ez nem függ össze az anyagi helyzettel. sok az elhízott ember, a szegények között legalább annyi, mint a gazdagabbak között.
2014. dec. 6. 18:26
 14/36 A kérdező kommentje:

De miért hasonlítod össze a szegényt ember a gazdaggal.

Hát nyilvánvaló,hogy a szegények között akadnak,akik csak a fehér lisztet és a fehér,búza kenyeret vehetik meg.

De a gazdagok,akik megvehetik a jobb minőséget,mégis a sz-rt eszik,mert nincs rá igényük.

2014. dec. 6. 18:33
 15/36 A kérdező kommentje:

Ez olyan,mint amikor valaki gazdag,de nem ért a divathoz és felöltöztetik stylestok.

Annyi különbséggel,hogy nem feltétlen szeret divatkövető lenni valaki,aki gazdag,viszont egészséges mindenki szeretne lenni.

Akkor minek az a sok vagyon,ha élvezni sem tudják,mert feldobják a pacskert 60 évesen?

Az ilyen emberek nem érdemlik meg a vagyont,mert igénytelenek az élethez való hozzáállást tekintve.

A drága alkoholt könnyebb megvenni.Ahhoz nem kell teljesítmény hogy alkoloista légy,és önfegyelem sem.

Az egészséges életmódhoz viszont igen.

Azt hinné az ember,hogy azért akarnak gazdagok lenni,hogy komfortos életet éljenek.

De sokak azt sem tudják hol kezdődik a minőségi élet,mert buták és igénytelenek hozzá.

2014. dec. 6. 18:36
 16/36 anonim ***** válasza:

Akkor csak egy fél percig gondolkodj el azon, hogy nem mindenkinek ugyanaz a fontos, a komfortos, mint ami neked. Alapvetően van minden embernek valamilyen ízlése, és attól, hogy meggazdagszik, nem biztos, hogy az ízlése is megváltozik. Ha valaki szereti a zsíroskenyeret meg a pörköltet nokedlivel, és még ahhoz is kenyeret eszik, mert úgy szereti, az gazdagon is szeretni fogja, és fogja is ezeket fogyasztani, mert jól esik neki.

Én pl. nem vagyok gazdag, viszont - ciki, nem ciki - nagyon szeretem az istant tésztaleveseket. Ha gazdag lennék, akkor is szeretném, és akkor is ennék ilyet.

2014. dec. 6. 19:14
 17/36 anonim ***** válasza:

Nem te vagy az etalon és nem a te ízlésed az egyedüli üdvözítő a világon. Nekik bizony önsanyargatás a reform kaja és az edzés is, amiért kb semmit nem kap cserébe.

Egy kövér de nem kórósan elhízott ember is lehet egészséges. Edzeni gyúrni meg minek? A mindennapi tevékenységekhez pénzkereséshez bőven elég az alap izomzat. Nőt egy gazdag ember minden ujjára kettőt is kap ,szóval az sem érv. Aztán meg minek soká élni, ha egész életedben nem ettél egy jót csak a kalóriákat számlálod félve minden étkezésnél.

2014. dec. 7. 13:10
 18/36 anonim ***** válasza:

Az igaz, hogy a gazdagabbak konnyebben meg tudnak fizetni az egeszseges eteleket, de a kover es szegeny emberek sem azert koverek, mert szegenyek. Erdekes modon a tarsadalom alsobb retegeiben is rengetegen dohanyoznak pl, veszik a kolat meg az olcso teszkos chipes es a tortabevonot csoki helyett es akkor panaszkodnak, hogy de az egeszseges etelek milyen dragak. Nem sokkal dragabbak, mint az egeszsegtelenek, csak tudni kene a fontossagi sorrendet es nem a cukrozott, szar, olcso uditoket valasztani, hanem pl sima vizet inni. Vagy nem kolteni cigire es akkor nem a legvacakabb feher vizes zsemlet kene megvenni, hanem telne pl teljeskiorlesu kenyerre.

A magyar tarsadalom etkezesi kulturaja eleg alacsony szinvonalon all es nem feltetlenul azert esznek vajaskenyeret parizsival, mert nem telik masra, hanem mert nincs igeny masra. Ez anyagi helyzettol fuggetlen. Nekem amugy nagyon sut az irigyseg az irasodbol, kerdezo. Szerintem ne foglalkozz ennyit a kover, gazdag emberekkel, az o dolguk, ha nincs tobbre igenyuk. Orulj neki, hogy neked van.

2014. dec. 7. 14:44
 19/36 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

15 éven át versenyszerűen úsztam, nem ittam alkoholt, nem buliztam, de kajából mindent ettem a hamburgertől kezdve a salátáig és a sütikig. Aztán egy sérülés miatt egy éves kihagyásom volt és miután rájöttem, hogy tovább nincs igényem az úszásra, visszavonultam. Ennek most 3. éve. Meghíztam én is, mert hétvégente iszom és enni is nagyon szeretek. Én mondjuk nem szeretem a kenyeret és a tésztaféléket, a disznóhús sem vonz, de alapvetően húsevő vagyok. Tojás, hús és saláta, némi tejtermék és én teljesen jól érzem magam. Tehát viszonylag egészségesen élek, leszámítva az alkoholizálást és a dohányzást. De! Az italból is megveszem a legminőségesebbeket, mert megengedhetem magamnak. Vezetői pozícióban dolgozom, tehetős vagyok, mindenből megveszem a legminőségesebbet. Más is ugyanúgy megengedhetné magának, de egyszerűen nincs rá igénye, nincs ideje egy egészséges ebédet összeállítani, nem ismeri a fűszereket, stb. Én ezt nem ítélem el. Van egy barátom, aki súlyproblémákkal küzd, nem súlyos, de van pocak azért és egyszerűen nem tudja letenni úgymond a tésztaféléket, amik ugye nem jó szénhidrátok. Nem kell ezeket az embereket elítélni, gazdag, de mindenkinek megvan az a kaja, amiről nem tud lemondani, neki ezek a tészták. Ami pedig az edző termet illeti, gyűlöltem mindig is, amikor még kötelező volt, eszem ágában sem lenne elmenni, unalmas, ennyi. Nekem az igenis önsanyargatás. És megértem, ha másnak sincs erre igénye, vagy egyébként a sétán, bringán kívül más mozgás formára.

2014. dec. 7. 15:17
 20/36 A kérdező kommentje:

Nincs igényetek egy normális életre.

Azért éltek,hogy a pénzt hajszoljátok,amit semmi értelmesre nem használtok:)

Számomra igenis kiábrándító ez a sok Döbrögi uraság.

Hánynom kell az ilyenektől.Szerencsére az ilyenek nem tudják értékelni a gazdagságot és hamar meghalnak.

Szánalmasak.Kapnak egy lehetőséget az élettől,jól élnek,mégis igénytelenek.

az edzés,mint önsanyargatás,pff.

jó hogy ne kampányoltok az elhízás mellett....

2014. dec. 7. 18:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!