A gazdag emberek többsége miért néz ki rosszul? Miért vannak elhízva?
Lásd a legtöbb politikus.Van rajtuk vagy 30 kg felesleg.
Még több pénzt akarnak,de az egészséges életmódra nincs igényük.
Mit vesznek azon a sok pénzen,zsíros kenyeret?
"Tehát viszonylag egészségesen élek, leszámítva az alkoholizálást és a dohányzást."
Nem,te nem élsz viszonylag egészségesen,hanem önpusztító életmódot folytatsz,magyarázhatod ezt bármivel:D
B*zmeg, nem azt mondtam, hogy nincs igényem az egészséges ételre, csak azt írtam, hogy vannak olyan nem túl egészséges ételek, amiket szeretek, és ha sok pénzem lenne, akkor is enném őket, mivel most sem azért eszem, mert másra nincs pénzem, hanem mert szeretem, mert ízlik.
Ettől még pl. sült hús mellé sokkal szívesebben eszem salátát, mint krumplipürét, sokkal szívesebben eszem natúr húst, mint panírozottat, vagy eleve szívesebben eszem zöldséget, mint húst. Az, hogy szeretem az instant levest, nem zárja ki, hogy szeressem pl. a grillezett zöldségeket, mert mindkettőt szeretem. Ez nem igény, hanem ízlés kérdése.
De van egy olyan érzésem, hogy ez megint olyan, hogy kérdésnek álcázva hirdeti valami beképzelt barom a saját meggyőződését, ami már a megszállottság határát súrolja.
De ki mondta egy szóval is hogy le kell mindenről mondani?
Ti tényleg azt hiszitek,hogy aki egészségesen él,az minden élvezetről lemond?
Viszont,akin 30 kg felesleg van,az egyszerűen egy igénytelen,aki semmiről nem tud lemondani,de még mozogni is lusta.
Még a szomszédba is autóval megy:)
Én pl szeretem a csokit.De nem eszem minden nap.
De ettől még van amikor eszem.De edzek is mellette.
Valaki felhozta itt,hogy hát jó külső nélkül is lehet sezxelni,ha van pénzed:D
Pff
Na már most.
Az emberek 90%a nem ezért edz.Ez csak egy + dolog.
Persze,lehet fizetni is a szexért,de szerintem ha a másik nem élvezi csak a pénz miatt szexel veled az már nem szex,hanem egyoldalú élvezet.
Jézusom!
Kérdező, neked nem mindegy, hogy más mit csinál?
Én tényleg tudom mi a sport és nem, nincs rajtam 30 kg felesleg, tudhatnád, hogy az az ember, aki visszavonul a profi sporttól, az mindenképp meghízik pár kilót. Összesen 6 kg-t híztam meg és nem vagyok hájas, teljesen normális a testalkatom. A mi életünk nem az edzőterem, meg a külső tökéletesség körül forog, ennyi. Mint írtam, vezető pozícióban dolgozom, 8:30-19:00 van a munkaidőm, ekkor örülök, ha végre pihenhetek kicsit és biztosan nem fogok egy rakás önelégült, magát a világ eszének képzelő hapsival egy edzőteremben kínlódni. Inkább elmegyek egy másfél órás gyalogtúrára.
És megéri ennyit dolgozni ha rámegy az egészséged?
A pénzzel nem váltod meg a korai halált.
Pont ezt a fajta "gazdag akarok lenni" típust nem értem,aki napi 16 órát dolgozik,de semmit nem él.
Elmondhatja,hogy van BMW-je és arany tányérból eheti a marha bélszínt.
Nyilván a kérdés nem az ilyen emberekre vonatkozott,hanem olyanokra,akik fele annyit sem dolgoznak,mint egy átlag ember,mégis tehetősek,jó helyre születtek.
A másik típus ezekkel akarja felvenni a versenyt,annyi különbséggel hogy ők sosem érik el az a szintet,még ha kilehelik a bel-ket,akkor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!