Hogy oldodjak fel egy társaságban hogy érezzem jol magam?
Az a baj, hogy kishitű vagy. Semmi gond nincs Veled, senkit sem untatsz, csak azt hiszed, mert a másik fél egy jó nagy bunkó (sokan vannak)! Ha Te ilyen empatikus vagy, hogy érzed a másik fél reagálását, akkor nem lehetsz unalmas, vagy bunkó, mert úgymond "érzed" a dolgokat. Biztos vagyok benne, hogy nem Veled van a gond, csak azt hiszed, mert önkritikus vagy. Ezért sem tudsz feloldódni, mert másmilyen vagy, mint a Többiek! DE nem Ők a normálisak, hanem Te. Ők a bunkók, érzéketlenek, és átlagosak! Mindig add Magadat, és ne foglalkozz másokkal. Majd az élet úgyis a Hozzád hasonlókkal hoz össze, ha eljön az ideje. Az ilyen emberekkel ne is akarj barátkozni, más szinten vagy, mint Ők! Felesleges.
Magabiztosan éld az életed, és jussanak eszedbe mindig a fent leírtak :)
2es
De ez mindig erőltetett lesz, hogy ezeket kell ismételned magadban
Tehát, ha mondogatod, hogy te magabiztos vagy, akkor még nem leszel, mivel ez sokkal mélyebb téma, mélyebb a gyökere és ezt a felszínről nem lehet csak úgy megváltoztatni
Szerintem ez nem különlegesség sajna itt a földön hanem furcsaság, az átlag alatti szint, legalább is én 21 évem alatt(ebből persze mindössze 5-6 év tudatos) azt tapasztaltam, hogy ez csak leírva pozitívum, aligha találsz ilyen embert akivel ezzel a "személyiségjeggyel" meggyőzhetsz, hogy te egy király ember vagy..
Én személy szerint királynak érzem magam...A barátaimmal, de olyan mázlistának is, hogy őket megtaláltam, hogy nem is értem, hogy érhetett engem ekkora mázli..máshol mindig előjön a kisebbség érzés stb..Azt szeretné mindegyikőnk, hogy ha nem is barátságot(mert azt képtelen vagy velük elképzelni), hanem "nemtörődömséget" kéne valahogy kiépíteni, ahogyan ők is teszik ezt természetesen..hogy nekik ez miért olyan természetes nekünk miért nem..az már inkább a megmagyarázhatatlan kategória
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!