Ti tudtok társaságban őszintén nevetni?
Kicsit irigylem az olyan embereket, akik képesek társaságban hangosan felnevetni dolgokon, még ha azok nem is annyira adnak erre okot. Nekem ritkán sikerül így megnyilvánulnom, nem tudatosan tartom vissza a nevetést, szimplán itthon egyedül sem olyan gyakori, hogy valamin hangosan kezdek el derülni, viszont egyszer sikerült úgy megnevettetnem valakit, hogy üvöltözni kezdett a röhögés közben, vérvörös lett a feje, és leborult a székről, akkor komolyan aggódtam, hogy mindjárt összeesik :D esetleg ilyen "roham" tört már rá valakire?
(nevetni szoktam, nem mondanám, hogy a humorommal van baj, csak nem úgy, hogy meghallják egy kilométerről is)
Nálunk is van egy ilyen fószer. Gyakorlaton nagyon érdekes elméleteket tud kreálni, viszont ha nem kell forrasztania éppen, csak a "mocskos cigányok, mocskos zsidók" megy.
A kedvencem az a sztori, amikor betörtek a laborba a cigányok, elvittek egy számítógépet, majd a Hős XY tanár úr meglátta azt a vastelepen, és hazavitte magának, mert az ő laborjából (nem az övé...) ugyan nem fognak még egyszer gépet lopni.
Ott sántít a dolog, hogy a gépet fényes nappal vitték el a főépületbe, és azóta is a számtek teremben van használva. Ezt mindenki látta. Szegény teljesen komolyan gondolja ezeket a történeteket, úgyhogy nem szeretnénk szólni neki. Arról nem is beszélve, hogy egyből cigány seggnyaló zsidajnak lennél elkönyvelve, ami nem tesz jót a jegyeidnek.
Végén még kiderül, hogy cigányoknak és zsidóknak nehéz dolguk van suliba, és nem pont, hogy felfelé kerekítenek.
A csapvizes példa direkt ellenpropaganda, ennyi erővel a jobbosok találták fel a gyárakat, hogy a környezetszennyezéstől elpusztuljanak a zsidók.
bizonyos társaságban tudok... a régi, gimis barátaimmal. Velük szokott olyan lenni, hogy már annyira röhögünk, hogy rendesen fáj.
De mások közt már nem ilyen. Néha hiányzik is, hogy gimiben amikor nem lehetett röhögni, mennyire próbáltuk visszatartani, meg ilyesmi.. :)
Mostanság már nincs ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!