Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon nagy baj, ha azt se...

Nagyon nagy baj, ha azt se tudom, hogy viselkedjek társaságban?

Figyelt kérdés

Kissé antiszociális vagyok vagy nem tudom és nem szeretem, ha sok ember vesz körül és sokszor kifejezetten vágyom az egyedüllétre, de néha még én is magányosnak érzem magam és szeretnék kedves lenni másokkal, hogy ők is kedveljenek, csak épp az a baj, hogy nem tudom, hogy beszélgessek velük. Mert sok ember szerint idegesítő vagyok, meg buta, mint föld, van, aki szerint meg unalmas vagyok...Nem akarom ,hogy ezeket gondolják rólam, de azt se tudom ,hogy változtassam meg a véleményüket és bebizonyítsam, hogy kedves is tudok lenni...De már rendesen félek beszélgetni másokkal, mert félek, hogy ha kérdezek valami személyesebbet, pl. hogy van-e testvére, akkor nyomulósnak nézne...vagy az ellenkezője, ha nem akarok nagyon belemenni az ilyen dolgokba, akkor egyedül a könyvekről, az iskoláról és a filmekről tudok beszélni, de akkor meg unalmasnak tartanának és azt hinnék, stréber vagyok, hogy az az egyetlen témám kb, hogy az iskolában milyen tanárok vannak meg mik a kedvenc tantárgyaim és milyen könyveket olvasok..

Nem tudok beszélgetni másokkal :( Hogy tanuljam meg?

2014. aug. 19. 16:04
 1/3 anonim válasza:
48%
LOL én is pont így voltam régebben aztán elmentem egy pszichológushoz és ő segített ;) próbáld ki te is!! :)
2014. aug. 19. 16:16
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne félj attól, hogy valakivel személyesebb lesz a téma, maximum megmondja az illető, hogy ő erről nem szeretne beszélni. De az emberek általában szeretnek magukról beszélni és ha látják, hogy téged érdekel, amit mondanak és érdeklődő vagy akkor máris jobban fognak kedvelni. :) Azokkal meg nem is kell foglalkozni akik butának tartanak, járj el olyan körökbe, ahol tudsz könyvekről, filmekről beszélni.
2014. aug. 19. 19:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. aug. 19. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!