Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nektek ilyenkor bűntudatotok...

Nektek ilyenkor bűntudatotok lenne?

Figyelt kérdés

Kíváncsiak vagytok valamilyen információra de ezt nem akarjátok felhasználni semmire csak szimplán túlságosan kíváncsiak vagytok és ezt az információt az ismerősötök nem karja nektek elmondani ezért valamilyen módon jogtalanul megszerzitek de úgy hogy ebből senkinek semmilyen baja ne legyen.

Ti ezt meg mernétek tenni?

2014. nov. 20. 13:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
15 éve egyszer megnéztem a 15 éves lányom sms-ét, mert egy barátja aggodalomra adott okot. Még ma is bűntudatom van, ha eszembe jut, pedig mint kiderült, okkal gyanakodtam, és komolyabb problémát sikerült elkerülni.
2014. nov. 20. 15:09
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha csak kíváncsi vagyok és semmi egyébről nincs szó, tiszteletben tartanám a másik álláspontját. Persze ha nagyon érdekel, biztos nem bírnám ki, és szóban faggatnám. De a telefonjában, egyéb személyes dolgaiban nem kotorásznék, tettem ilyet régebben, és gyerekes, bizalmatlan dolognak tartom utólag, bűntudatom nincs.
2014. nov. 20. 15:15
 13/13 anonim ***** válasza:
Én csináltam már ilyet, és mivel egyértelmű, hogy megtartom magamnak a dolgot így rohadtul nincs bűntudatom, csak tudom, hogy nem valami szép dolog, hogy belenézegettem a f#szbúkjába.
2014. nov. 20. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!