Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális ez ilyenkor?

Normális ez ilyenkor?

Figyelt kérdés
Nagyon korán az egyetem elvégzése után rögtön terhes lettem, és négy évig voltam itthon a kisfiammal, mert nagyon beteges volt sajnos. Most kezdtem el dolgozni, és nagyon zavarban vagyok, és félek is. Egy nagyon laza, családbarát munkahelyen dolgozom, mindenki barátságos, és tényleg mindenben segítenek, én mégis minden nap ideges vagyok. Egyetem mellett dolgoztam, de így is állandóan pánikok nehogy valamit elrontsak, nehogy valamihez ne értsek, vagy mi van ha valamit már elfelejtettem. Normális ez ilyenkor? Akkor a megjelenésemmel is félek, nehogy valami baj legyen, eddig állandóan farmer pólóban jártam, és most nehezen szokom vissza a nem sportos öltözködésre, hogy sminkeljem magam, és emiatt is aggódom, nehogy valakit zavarjon az öltözködésem, vagy nehogy olyat vegyek fel ami nem megfelelő. Mennyi idő mire megszokom az új kerékvágást?
2014. nov. 9. 10:28
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem normális, úgymond még tapasztalatlan vagy.

Majd kis idő elteltével, jobban fogod érezni magad. :)

2014. nov. 9. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!