Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nektek ilyenkor bűntudatotok...

Nektek ilyenkor bűntudatotok lenne?

Figyelt kérdés

Kíváncsiak vagytok valamilyen információra de ezt nem akarjátok felhasználni semmire csak szimplán túlságosan kíváncsiak vagytok és ezt az információt az ismerősötök nem karja nektek elmondani ezért valamilyen módon jogtalanul megszerzitek de úgy hogy ebből senkinek semmilyen baja ne legyen.

Ti ezt meg mernétek tenni?

2014. nov. 20. 13:14
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
mármint ti ezt megengednétek magatoknak?
2014. nov. 20. 13:15
 2/13 anonim ***** válasza:
Simán.
2014. nov. 20. 13:18
 3/13 anonim ***** válasza:
Így nem tudom, attól függ, miről van szó, és hogyan szerezhetném meg az információt. Mit értesz jogtalan alatt? Nem lopnék az tuti.
2014. nov. 20. 13:19
 4/13 A kérdező kommentje:
a telefonján keresztül belenéznék a facebook-jába és ő ebből semmit sem venne észre
2014. nov. 20. 13:22
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem szokott bűntudatom lenni, ha olyant teszek, hogy ezzel a másiknak semmilyen formában nem ártok. Ha dolgozok azon, hogy valamit megtudjak, de ezzel az érintett félt nem károsítom, nem alázom meg, semmiféle lelkifurdalásom nincs.
2014. nov. 20. 13:25
 6/13 anonim ***** válasza:

4: Még soha nem néztem bele más fb-jába vagy más ilyen magán oldalára, úgyhogy ebben az esetben sem tenném. Már csak azért sem, mert én nagyon nem díjaznám, ha valaki ilyet tenne.

Mi lehet ennyire fontos? :D Ha senkinek nem lesz belőle baja, akkor miért ilyen titkos?

2014. nov. 20. 13:30
 7/13 Borosta2 ***** válasza:
Simán még akkor is ha kicsit vissza is élnék vele... Miért lenne ettől bűntudatom?
2014. nov. 20. 13:38
 8/13 A kérdező kommentje:
igazából megkérdeztem azt akivel ezt meg akarom csinálni és ő azt mondta hogy fordított esetben simán megtenné. (persze nem konkrétan kérdeztem rá nehogy feltűnjön neki.)
2014. nov. 20. 13:51
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem azon mulik hogy merem vagy nem merem, hanem azon hogy nem akarom.

Belenezni masok FBjaba?

Azert jo ha tudod hogy ez akar illegalis is lehet.

2014. nov. 20. 13:51
 10/13 anonim ***** válasza:

5. voltam. utólag utána olvasva kiegészítésre szorul amit írtam. Csak akkor tenném, ha aggódnék valakiért, és úgy érezném a nyomozásommal tudok valamit segíteni.

Volt, hogy a barátnőm nálam nézte meg a facebookját, de elfelejtett kijelentkezni. Eszembe sem jutott megnézni, rögvest kijelentkeztem, mert nem a kíváncsiskodás jutott eszembe, hanem az, hogy esetleg Ő jelen pillanatban nem tud másik gépről belépni. Nem tudom amúgy, hogy be lehet-e egyszerre két gépről lépni, de nekem ez jutott eszembe. Ha nincs célod vele, akkor ne tedd. Én megtenném, ha valami múlna rajta.

2014. nov. 20. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!