Mit tegyek, hogy ne öregedjek be?
Figyelt kérdés
36 éves vagyok, egyedül nevelem a kislànyomat, egy irodàban dolgozom, ahol egész nap egyedül vagyok, nem tudok senkivel sem beszélgetni, ügyfelek nincsenek. Otthon sem történik semmi velünk, s a kislàny előtt nincs beszélgetés, nem hallja hogy kell beszélgetni. Vele beszélgetek, de ez kevés sztm. Màr azt sem tudom tudok e viccelődni. Senki nem jàr hozzànk, mert rokonaink nincsenek. Van férfi az életemben, de ő sincs tele rokonokkal, vannak baràtai, de nem nagyon történik velünk semmi. Ki akarok törni ebből az életből, tàrsasàgban szeretnék lenni. Mit tegyek, hogy ne legyen ennyire elidegenedett az életünk? Mindig hàrman vagyunk, de senki nem jön, semmi külső inger nem ér minket, nincsenek történések... S ez a munkahely! Mindig egyedül...2014. nov. 20. 10:11
1/2 anonim válasza:
Nem írtad le, merrefelé éltek, mekkora településen, sőt, még azt sem, hány éves a lányod, de talán nézz körül különböző közintézményekben (könyvtár, kulturális központ), hátha hirdetnek rendszeresen tartott foglalkozásokat gyerekeknek.
Az én munkahelyemen (könyvtár) van ilyen, és azt látom, hogy az anyukák, akik a gyerkőcöket hozzák minden héten majdnem jobban élvezik, mert találkoznak egymással, és amíg a gyerek játszik, addig ők társaloghatnak. :)
De egy egyszerűbb verziója lehet ugyanennek a játszótér. Persze a gyerek korától is függően.
2/2 anonim válasza:
Hárman is lehettek nagyon boldogok! Azt hiszed akinek óriási családja van, hogy boldogabbak? Nézz itt szét picit. Utálom anyámat, apámat, sógornőmet...stb
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!