Az emberek 90%-a miért ilyen undorító és miért imádnak hazudni maguknak és egymásnak?
A társadalom már csak ilyen, vagy megszok vagy megszöksz.
Ha emberek között akarsz élni, be kell illeszkedned.
Ha nem tetszik van kiút, elmehetsz remetének, vagy....
Jöhetnek még válaszok..
Azért a 100%-ot kicsit túlzásnak érzem, én ismerek egy nagyon rendes aranyos nőt, konkrétan ő a legjobb ember a környezetemben, kicsit "szerelmes" is vagyok belé és jobban szeretem mint az anyámat.
Tudod én is sokat boszankodom emiatt..
az én környezetemben is vannak olyan emberek akik azt lesik hogy mivel tudják piszkálni a másikat
de én hiszem és vallom hogy a végén mindenki megkapja a maga büntetését
persze nem mondom hogy nekem is mindíg könnyű....
1.
Igen az emberek kegyetlenek, állatok. Azárt mert tényleg állatok, akikbe a természet törvényei évmilliókon keresztül verte bele a kegyetlenséget. A természetben csak a kegyetlen törtető és erős marad életben, és ez a társadalmaban is hasonló, igaz hogy már nem hagyják meghalni az életképteleneket, de nem is viszik semmire, csak vegetálnak, élősködnek vagy bűnöznek.
Aki nem tud beilleszkedni, a az a természet törvénye szerint életképtelen. Igen ez durván hangzik de így van, megsértődhetsz de ez az igazság, életképtelen vagy.
"Aki nem tud beilleszkedni, a az a természet törvénye szerint életképtelen. Igen ez durván hangzik de így van, megsértődhetsz de ez az igazság, életképtelen vagy."
Ez egy olyan faj esetében aminek az evolúciójában az intelligencia volt a döntő tényező nem igaz. Sőt a legtöbb állatfaj esetében nem igaz. A társadalmat pont azok az egyének viszik előbbre, akik mernek mások lenni, mernek gondolkodni, nem pedig mint a birka mennek a csorda után. Persze emberek között manapság sok az ösztönlény és az agyatlan birka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!