Velem van a naj? Tényleg ciki vagyok és undorító stréber?
Nagyon szeretek tanulni, imádom a dolgozataimban a helyes választ adni, esetleg plusz infókat. Mindig ötöst kapok, de kissé elszzomorodok, ha négyest. Persze nem letargiába esek és nem megyek oda a tanárhoz, hogy miért nem adott jobb jegyet csak úgy érzem, nem fektettem bele max energiát és úgy érzem, az életben szükséges, hogy minden téren a maximumot nyújtsuk. De hamar tovább lépek ezeken az apróságokon.
Nagyon szeretek iskolai szünetekben vagy órán, ha szabad foglalkozás van olvasni, tanulni vagy leckét írni.
Plusz, se nem kötözködöm a tanáraimmal se nem nyalom a feneküket, mindig megtartom velük a tisztességes 3 lépés távolságot és órán meghúzni magam, nem okoskodni. És szünetekben is békén hagyom őket, nagyon ritkán keresek fel bárkit is a tanári karból.
De mégis, a tanáraim jönnek és magyarázzák, hogy nem adhattak ötöst, az egyik elkényeztetettnek nevezett és én mindig mondom, hogy nem zavar engem hogy nem kaptam ötöst, elvégre olyan osztályzatot érdemlek, ahogy teljesítek és nem teljesítettem jól és erre csak mondják, hogy de hát értsem meg, hogy ők nem adhatnak ötöst.
Az ofőm egy ilyen eset miatt múltkor egy csoport gyerek előtt ordított velem teli torokból és azt mondta, szemtelen vagyok.
Szeretek néha beszélgetni érdekesebb tananyagokról, de ez szerintem természetes.
A gyerekek undorító strébernek hívnak. Nincsenek barátaim. Egy óra van, amin hármasra állok, a tesi; a csapatsportoknál pedig teli torokból ordítanak velem és ha bénázok a világ vége van számukra.
Plusz, furának tartanak, bármit mondok, fogják a fejüket és ordítva mondják, hogy nem bírnak elviselni. Pedig nem értelmetlen baromságokat mondok és nem is túlokoskodó buzgómócsingoskodásokat...
A tanáraim nevetnek rajtam és gúnyolnak órán.
Az ofőm pszichológushoz küldött, mert túl jók a jegyeim és szerinte emiatt én túl stresszes vagyok.
Plusz, az ofőm sosem szól hozzám. évente egyszer egy óráig kedves velem amúgy vagy nem beszél velem vagy flegma vagy leteremt.
Egyrészt, nem azért, de miért baj az,. ha valaki jó tanuló? Miért kell pszichológushoz küldeni és miért kell pokollá tenni az életét?
Másrészt, szerintetek tényleg gáz vagyok? Tényleg egy undorító stréber vagyok?
Nem válthatok sulit, ez a második gimnáziumom, úgyhogy velem van a baj. De nem bírok rájönni, hogy mi és nem érzem jól magam a bőrömben és félek, ha nem változtatok, akkor felnőtt koromban nem fogok boldogulni az életben.
Fel tudnátok nyitni a szemem, mi is a baj pontosan, azon kívül, hogy túl jól tanulok? És, hogy ez az egész baj e? Sokáig nem hittem bajnak, de egyre inkább azt érzem, az emberek nem hiába kerülnek engem. Sokáig gondoltam, csak én fogom fel túl érzékenyen és biztos semmi bj nincs és sokáig minden dologra mondtam, hogy biztos nem is úgy van ahogy gondolom és nem fontos... de idáig bírtam.
17/L
Az alapján amit érsz, abszolut korrekt a gondolkodásmódod, míg a tanároké teljesen gyerekes. És ezen a ponton lesz érdekes a történet, ugyanis ez tuti nincs így.
Nem tévedhetetlen a tanár sem, de erős lenne, ha csak emiatt viselkednének így veled. Biztos vagy benne, hogy objektíven szmléled a dolgokat? Olyat pedi még nem láttam, hogy valakit azért cikiznek a társai, mert jók a jegyei. Ha valaki jó fej, azt bírni fogják, ha semmilyen, akkor lesz.rják, ha rossz fej, akkor nem fogják szeretni.
Valószínűleg van valami a stílusodban, ami kinyitja a bicskát mind a tanárok, mind az osztálytársaid zsebében. Erre kéne koncentrálni.
Sok sikert.
Annyi a baj hogy nem vagy olyan mint a többiek. Ez már elég szokott lenni ahhoz hogy ki cikizzék és ki nézzék az embert. Velem is volt ilyen anno. De én megtudtam oldani úgy hogy elvertem pár gyereket és leszálltak rólam. De neked nem biztos feküdne ez a megoldás. :D Próbálj kitartani a végéig. Ha jól sejtem már nem sok van érettségiig. :) Jobbat most nem tudok mondani. :/
Ha szeretnél esetleg beszélni erről valakivel akkor írj nyugodtan. :)
Ezt így innen nem tudjuk megállapítani. Még csak a kézírásodat sem látjuk :)
Minimum találkozni kellene veled valakinek, hogy lássa, hogyan viselkedsz, beszélsz, gesztikulálsz, stb.
Első, nem védem a kérdezőt, de hidd el, hogy sok embert cikiznek azért, mert jól tanul. Főleg irigységből.
Ezzel együtt igazad van, a kérdező is látja, hogy valami vele "nem stimmel".
Kérdező, más közösségben mi a helyzet? Amit kvázi választottál magadnak, és ahol elméletileg hasonló érdeklődésű emberek vannak. Szakkör, zenekar, akármi. Ott sem fogadnak be?
Nekem bűzlik valami a sztoriban, ne haragudj. Egy tanár normális esetbe nem nevez ok nélkül egy diákot szemtelennek és elkényeztetettnek, és pszichológushoz sem küldi csak azért, mert túl okos.
Én is imádtam, imádok tanulni, kb. ötször kaptam négyest egész gimi alatt, de én voltam a tanárok szeme fénye. Az osztálytársaim közül páran persze nem szimpatizáltak velem, de mindig voltak barátaim.
Szóval azt akarom ezzel mondani, hogy ha ilyen konfliktusaid vannak, akkor ott nem csak az a probléma, hogy jól tanulsz. Kizárt, hogy ne legyen valami probléma a viselkedéseddel, még ha nem is akarod magadnak beismerni...
De ezt én se értem.
A tanár azt mondta, hogy nem adhat ötöst egy rossz feleletemre. Mondom nem gond, nem érdemlek ötöst. Mondja, de értsem meg, hogy nem kaphatok ötöst. Mondom, nem baj, sajnálni sajnálom, hogy nem fektettem több energiát a tanulásba, majd legközelebb. Erre mondta a tanár, nem adhat ötöst es mondom megértem és igaza van. Erre azt mondta, el vagyok kényeztetve. És utána az ofőm meg jött és telitorokbólnüvöltött, hogy szemtelen vagyok és ordított és nem bírta abbahagyni. És utána bocsánatot kellett kérnem a tanártól, mondta az ofő és bicsánatot kértem és erre a tanár mindta semmi bajj, de ugye megértem, nem adhat ötöst
Azt mondta ofő túl jó jegyeket kapok és sokat tanulok és így biztos sokat stresszelek és idegeskedek otthon és órák alatt és túl jól teljesítek ahhoz hogy ne így legyen.
Énekkarra járok és az ott levő tanár és gyerekek jófejek.
Sulin kívül sok emberrel kól kijövök.
A gyerekek meg; ha valakikerdez valamit oké, ha én akkor világvége és mondják, nem lehet elviselni.
És normálisakat kérdezek.
Volt pl hogy megkérdeztem hogy vannak erre fogták a fejüket és ordítottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!