Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A baratom szociopata, mit tegyek?

A baratom szociopata, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lehetseges hogy valaha meg fog valtozni? Vagy egyszeruen igy van kodolva az agya es kesz, nincs mit tenni?
2014. nov. 18. 21:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem, lehetetlen hogy egy szociopata megváltozzon. Tudhattad volna mielőtt összejössz vele. Szakíts vele minél előbb, mielőtt pokollá teszi az életedet.
2014. nov. 18. 21:15
 2/8 A kérdező kommentje:
nem is tudom. Azt mondta csak velem erzi jol magat, masokat utal mert ok nem ertik meg. En borderline vagyok. 2 honapja jarunk de mar regota ismerjuk egymast. Azt mondta eddig en voltam az egyetlen aki rajott erre. Nem tudom mennyire lehet szociopata, az se biztos hogy az. Pl feltekenyseget biztos erez. Ha azt mondom ennyi eleg volt belole, keres nem hagyja annyiban
2014. nov. 18. 21:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Olyan jó, hogy itt mindenkiben elveszett egy pszichológus és ilyesmit meg tud állapítani, mindennemű hozzáértés nélkül:D
2014. nov. 18. 21:21
 4/8 A kérdező kommentje:
Ehhh...tudom milyenek a szociopatak de most hagyjuk hogy honnan. Nem egybol tunt fel, hanem szep lassan hogy valami baj van vele.
2014. nov. 18. 21:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Láttad a Dexterben mi, és ettől szakértő lettél:D
2014. nov. 18. 21:29
 6/8 A kérdező kommentje:
Gyakorlatilag a pszichiatrian nottem fel te gy*ker. De azert mondd csak, hatha jobban tudod
2014. nov. 18. 21:32
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem is tudtam, hogy már ott is szakértelmet lehet szerezni...nem semmi:D
2014. nov. 18. 21:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Egész biztosan szociopata? Ma már annyi ember öndiagnosztizálja magát depressziósnak, antiszociálisnak, szociopatának, hogy már kellemetlen.
2014. nov. 19. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!