Egy szociopata lehet Istentől való?
Ez nem Biblai kérdés. A naív kislány belezúg a kihaénnem, bunkó rosszfiúba, majd megidealizálja, hogy az ő dolga őt jobb emberré tenni. Ez nem így működik, az embereket nem lehet csak úgy megváltoztatni, egy antiszociális meg pont pofán fog röhögni a hiteddel, meg az isteneddel együtt. Ha jót akarsz magadnak felejtsd el őt, és keress egy rendes hívő fiút, aki megérdemel téged.
Apropó ha vallási kérdést teszel fel, azt a "kultúra közösség" részben érdemes, mert azt olvassa sok olyan személy aki jártas a teológiában.
A nem hívők nem tudna hasznos tanácsot adni? Akiknek kisebb a Biblia ismeretük, de nagyobb az élettapasztalatuk.
Párkapcsolatot szeretnél vagy irgalmas szamaritániánus kívánsz lenni? A kettő ugyanis összeférhetetlen. Miből gondolod, hogy szociopata? Erősnek érzem ezt a szót, hacsak nem a javítóintézetben ismerted meg. És még egy gondolat, a valakit támogatni, mellette állni nem egyenlő a függőséggel. Előbb élj, szerezz tapasztalatokat arról, ami mellett el kívánsz köteleződni, és csak azután köteleződj el, legalább azt tudni fogod, mire számíthatsz.
Olvasd el ezt:
Jobb esetben rájössz,hogy nem az.
Rosszabb esetben,pedig hagyd a fenébe,csak kihasználna.Ne várj semmilyen "Isteni kegyelemre",mert te jönnél ki rosszul. Ezen csak komoly pszichiáter/pszichológus kezeléssel lehet(NE) javítani,ha egyáltalán lehet...
Én visszafordítható pszichopata jellem vagyok.
Engem nem akarsz jobbá tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!