Egy szociopata lehet Istentől való?
Figyelt kérdés
Hívõ lány vagyok. Beleszerettem egy szociopata fiúba. Létezik olyan, hogy nekem van dolgom van vele (hittel, szeretettel mellette állni), vagy Isten nem akarná hogy belemenjek egy olyan ismertségbe, barátságba, kapcsolatba amirõl elõre tudom hogy szenvednék, bármennyire is elkötelezem magam? Csak olyanok válaszát várom, akik komoly, tapasztalt hívõk, olvasták a Bibliát.2014. okt. 26. 13:35
11/12 A kérdező kommentje:
"Áldozat" végzettségem. És igen, pszichológusnál is meséltem róla :) még mindog itt tartunk, és nem az igazi kérdésnél?
2014. okt. 26. 17:05
12/12 anonim válasza:
Se a szeretetedet, se a hitedet nem fogja értékelni, csak azért marad veled – egy ideig -, hogy kihasználhasson. A szenvedés mellett akarod elkötelezni magad? Hisz már most áldozatnak érzed magad, így hogyan tudnád szeretni, hisz eleve megmenteni akarod (ami lehetetlen, és nincs is mitől), ami nem egyenlő a szerelemmel. Ha már az elején pszichológushoz kellett menned miatta, akkor mit akarsz, mit vársz tőle? És a pszichológus így, mesélés alapján kikiáltotta szociopatának?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!